Цвекло с 3 вида сирене
- Общо време 24мин.
- 15мин.
Приготвяне - 9мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
500 г Цвекло, на ленти
100 мл Нискомаслена сметана
50 г Сирене горгонзола
50 г Рикота
1 с.л. Настърган пармезан
10 г Масло
1 с.л. Растително олио
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Сложете маслото и олиото в съда.
Стъпка 3 /6
Сварете листата от цвекло (спанаково). Добавете сметаната и горгонзола. Сложете подправки. Разбъркайте.
Стъпка 4 /6
Добавете бялата сърцевина на цвеклото. Сложете рикотата върху зеленчуците.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Разбъркайте, за да разпределите рикотата. Поръсете с пармезан и сервирайте.