Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Цвекло с 3 вида сирене

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 24мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    9мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 500 г Цвекло, на ленти

  • 100 мл Нискомаслена сметана

  • 50 г Сирене горгонзола

  • 50 г Рикота

  • 1 с.л. Настърган пармезан

  • 10 г Масло

  • 1 с.л. Растително олио

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 500г Цвекло, на ленти
  • 100мл Нискомаслена сметана
  • 50г Сирене горгонзола
  • 50г Рикота
  • 1с.л. Настърган пармезан
  • 10г Масло
  • 1с.л. Растително олио
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Сложете маслото и олиото в съда.

  • 10г Масло
  • 1с.л. Растително олио

Стъпка 3 /6

Сварете листата от цвекло (спанаково). Добавете сметаната и горгонзола. Сложете подправки. Разбъркайте.

  • 500г Цвекло, на ленти
  • 100мл Нискомаслена сметана
  • 50г Сирене горгонзола

Стъпка 4 /6

Добавете бялата сърцевина на цвеклото. Сложете рикотата върху зеленчуците.

  • 500г Цвекло, на ленти
  • 50г Рикота

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Разбъркайте, за да разпределите рикотата. Поръсете с пармезан и сервирайте.

  • 50г Рикота
  • 1с.л. Настърган пармезан