Яхния от аквитанска патица
- Общо време 22мин.
- 15мин.
Приготвяне - 7мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 бр. Патешки кълки с конфи
200 г Пушени наденички
1 бр. Глава лук, нарязана на 4
150 г Моркови, обелени и нарязани
300 г Картофи, обелени и нарязани
200 г Репички
300 г Варен боб
2 с.л. Магданоз
1 Букет гарни
600 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
4бр. Патешки кълки с конфи 200г Пушени наденички 1бр. Глава лук, нарязана на 4 150г Моркови, обелени и нарязани 300г Картофи, обелени и нарязани 200г Репички 300г Варен боб 2с.л. Магданоз 1 Букет гарни 600мл Вода
Стъпка 2 /6
Обелете и нарежете морковите на парченца от 4-5 см.
150г Моркови, обелени и нарязани
Стъпка 3 /6
Измийте и нарежете магданоза.
2с.л. Магданоз
Стъпка 4 /6
Сложете зеленчуците, а после наденичките, боба и букет гарни в тигана. Добавете водата. Сложете подправки. Сложете отгоре бутчетата.
200г Пушени наденички 1бр. Глава лук, нарязана на 4 150г Моркови, обелени и нарязани 300г Картофи, обелени и нарязани 300г Варен боб 1 Букет гарни 600мл Вода
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Обезкостете бутчетата. Овкусете сока от готвенето с магданоз. Сервирайте всичко заедно.
4бр. Патешки кълки с конфи 2с.л. Магданоз