Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Яхния от аквитанска патица

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 22мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    7мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 4 бр. Патешки кълки с конфи

  • 200 г Пушени наденички

  • 1 бр. Глава лук, нарязана на 4

  • 150 г Моркови, обелени и нарязани

  • 300 г Картофи, обелени и нарязани

  • 200 г Репички

  • 300 г Варен боб

  • 2 с.л. Магданоз

  • 1 Букет гарни

  • 600 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 4бр. Патешки кълки с конфи
  • 200г Пушени наденички
  • 1бр. Глава лук, нарязана на 4
  • 150г Моркови, обелени и нарязани
  • 300г Картофи, обелени и нарязани
  • 200г Репички
  • 300г Варен боб
  • 2с.л. Магданоз
  • 1 Букет гарни
  • 600мл Вода

Стъпка 2 /6

Обелете и нарежете морковите на парченца от 4-5 см.

  • 150г Моркови, обелени и нарязани

Стъпка 3 /6

Измийте и нарежете магданоза.

  • 2с.л. Магданоз

Стъпка 4 /6

Сложете зеленчуците, а после наденичките, боба и букет гарни в тигана. Добавете водата. Сложете подправки. Сложете отгоре бутчетата.

  • 200г Пушени наденички
  • 1бр. Глава лук, нарязана на 4
  • 150г Моркови, обелени и нарязани
  • 300г Картофи, обелени и нарязани
  • 300г Варен боб
  • 1 Букет гарни
  • 600мл Вода

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Обезкостете бутчетата. Овкусете сока от готвенето с магданоз. Сервирайте всичко заедно.

  • 4бр. Патешки кълки с конфи
  • 2с.л. Магданоз