Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Карамелизирано свинско

Оценка четири звезди (средна)

4 /5 -

  • Общо време 28мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    13мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 350 г Свинско контрафиле, на кубчета

  • 3 с.л. Соев сос

  • 2 с.л. Сос нуок мам

  • 1 бр. Скилидка чесън, смачкана

  • 1 ч.л. Пресен джинджифил, настърган

  • 0.5 бр. Глава червен лук, фино нарязан

  • 1 с.л. Сусамово олио

  • 70 мл Вода

  • 5 г Царевично нишесте в малко вода

  • Сол

  • 1 лъжица Мед

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /8

Обелете и нарежете ситно чесъна.

Стъпка 3 /8

Обелете и накълцайте лука.

Стъпка 4 /8

Мариновайте свинското месо в соев сос, мед и нуок мам.

Стъпка 5 /8

Добавете всички съставки в съда, с изключение на нишестето, с малко вода.

Стъпка 6 /8

Време за приготвяне: 13 минути

Стъпка 7 /8

Добавете нишестето. Разбъркайте.

Стъпка 8 /8

Сервирайте с тайландски ориз.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
38мин.

Карамелизирано свинско месо

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Карамелизирано свинско месо
Tefal
Tefal
1ч. 20мин.

Карамелизирани ребра

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Карамелизирани ребра