Печени пилешки бутчета
- Общо време 50мин.
- 5мин.
Приготвяне - 45мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (16)
Easy Fry Silence, уред за готвене с горещ въздух, 5 л, безшумна технология, система Easy Clean & Store, неръждаема стомана Easy Fry Compact, Уред за готвене с горещ въздух EY145810, 3л., Черен XXL Dual Easy Fry, Двоен уред за готвене с горещ въздух XXL, синхронизирано готвене, вместимост от 11 L Easy Fry & Grill 2-in-1 Classic, Уред за Готвене с Горещ Въздух EY501815 Открийте пълната гама Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
2 Пилешки бутчета
1 с.л. мазнина
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /2
Първо подправете и намажете пилешките бутчета с растителна мазнина. Сложете ги в тавата в уреда, с кожата надолу. Започнете да готвите.
Стъпка 2 /2
По средата на времето за готвене обърнете пилешките бутчета с кожата нагоре и ги оставете да покафенеят. Не забравяйте да проверявате как върви гответе и да коригирате времето за готвене, ако е необходимо, в зависимост от размера на пилешките бутчета. След като се сготвят по ваш вкус, сервирайте и добър апетит.