Крем с компот от ябълки
- Общо време 45мин.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (1)
Съставки
4 порции
4 с.л. Разтопено масло
4 с.л. Пудра захар
4 маслени бисквити
2 Яйца
350 г Компот от ябълки
15 cl Обезмаслена/полуобезмаслена сметана
1 ч.л. Канела
1 саше Ванилова захар
Аксесоари
комплект от 8 буркана
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Покрийте верините с разтопено масло и ги поръсете със захар.
Стъпка 2 /7
Раздробете маслените бисквити на дъното на верините.
Стъпка 3 /7
В подходящ съд разбъркайте яйцата, ябълковия компот, сметаната, канелата и ваниловата захар до получаване на гладка смес.
Стъпка 4 /7
Изсипете сместа във верините.
Стъпка 5 /7
Поставете непокритите верини върху плочата в уреда. Започнете процеса на готвене.
Стъпка 6 /7
След приключване на готвенето оставете верините да се охладят до стайна температура, преди да ги сложите в хладилника.
Стъпка 7 /7
Сервирайте верините охладени.