Бургер с дърпано свинско
- Общо време 12ч. 25мин.
- 25мин.
Приготвяне - 12ч.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
1.5 с.л. Кафява захар
1.5 с.л. Кимион на прах
1.5 с.л. Чесън на прах
1.5 с.л. Лук на прах
1.5 с.л. Пушен червен пипер на прах
1.5 ч.л. Лют червен пипер на прах
900 г Свинска плешка
75 cl Лагер
7.5 cl Ябълков оцет
7.5 cl Соев сос
4.5 с.л. Течен мед
3 с.л. Царевично брашно
6 Хлебчета за бургер, разрязани и запечени
1.5 саше Микс от сурови зеленчуци
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /8
Смесете захарта и подправките. Овкусете месото със сместа.
Стъпка 3 /8
Добавете меда, течните съставки и царевичното брашно в купата. Запържете, докато сместа заври.
Стъпка 4 /8
Добавете месото.
Стъпка 5 /8
Включете програма "Готвене на висока температура".
Стъпка 6 /8
Извадете месото и го накъсайте. Добавете соса.
Стъпка 7 /8
Разделете влакната с помощта на вилица. Месото трябва да е все още леко топло, за да се накъса на конци.
Стъпка 8 /8
Напълнете бургерите с накъсаното месо и сурови зеленчуци. Сервирайте със сладки картофки, подправени с пушен червен пипер. Сервирайте бургерите с барбекю сос.