Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

  • Проверете правописа, опитайте със синоними
  • Ограничете търсенето до един или два термина
  • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL HBL TURBOMIX RELIFT HB121

HBL TURBOMIX RELIFT HB121 Вкусни рецепти с едно докосване!

Пасатор Tefal Turbomix е създаден да посреща всички ваши нужди при миксиране, с 350W мощност за резултати без усилие. Този лесен за ползване уред е проектиран с една скорост, за оптимално представяне при пасиране на най-различни видове съставки, само с едно натискане на бутона, докато силно устойчивите остриета ZELKROM осигуряват дълготрайната му употреба.

Реф. №: HB121838

Tefal Turbomix: пасатора за ежедневна употреба

Предоставяйки бързи резултати с пълна лекота, пасатора Tefal Turbomix е създаден да прави готвенето по-лесно и все по-вкусно всеки ден.

С една скорост за повече удобство получавате оптимални резултати при миксиране на разнообразие от продукти и рецепти само с едно натискане на бутона.

С 350W мощност пасирането става бързо и без усилие, докато остриетата ZELKROM осигурават максимална здравина ден след ден.

Очакванията съвпадат с удобните характеристики, лесно почистване в миялна машина на подвиждата долна част, ергономична дръжка за максимален комфорт.

Не на последно място пакета на перфектния пасатор е проектиран с протектор против пръски, за чисто, приветливо и лесно приготвяне на храната.

 

 

 

 

 

Най-важното
  • Бързи резултати при пасиране

    С мощност от 350W и две устойчиви остриета получавате бързи резултати на вашите любими рецепти, подсигурявайки качествено миксиране и разбиване на разнообразие от продукти .

  • Лесен контрол с един бутон

    Една универсална скорост за лекота при употреба, предоставяйки безпрецедентно миксиране и пасиране само с едно натискане на бутона.

  • Лесно почистване

Функции
Скорости 1  
Материал на накрайника Неръждаема стомана  
Сменяем накрайник    
Мерителна купа    
Вместимост на мерителната купа (мл) 800  ml
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
За да няма разплискване, поставете пасатора до средата на продуктите и след това натиснете бутона за старт. В края на приготвянето винаги спирайте уреда преди изваждането на пасатора от заготовката.
Не използвайте пасатора в тиган до котлона или да трошите ядки (бадеми, лешници и т.н.), сурово месо* или кубчета лед* и не пускайте в празен съд.
* за модели със сменяеми аксесоари за миксиране тези видове употреба са възможни (вж. указанията за Вашия пасатор).
Първата скорост е много удобна за начало на миксирането, тъй като ниската скорост позволява да се избегне разплискване. Постепенно увеличавайте скоростта в зависимост от заготовката.
Не, винаги изключвайте уреда от мрежата преди всяка интервенция.
Всички части и аксесоари на пасатора могат да се мият в съдомиялна машина, освен мотора и задвижващите части, които можете да избърсвате с леко навлажнена гъба.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.