Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GRANDE QB813D38

КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GRANDE QB813D38 Максимален капацитет за почитатели на печивата!

Преодолейте границите си! Masterchef Grande ви извежда от зоната на комфорт: макарони, лимонови целувки, торта Павлова, еклери, кексове ... благодарение на мощния 1500W мотор и 3-те качествени приставки, Masterchef Grande ви помага да надминете себе си и да се справите със сложни нови рецепти, както и с най-простите. Голямата макси купа с обем 6,7 литра ви позволява дори повече: приготвяте до 2.6 кг тесто за кекс или 60 красиви кексчета, 2.2 килограма тесто за хляб или 10 вкусни пици наведнъж! Приготвяйте вкусни домашни ястия с включените приставки: стъклен блендер, мелачка за месо и кухненски робот. 

Реф. №: QB813D38

Преодолейте границите си!

Masterchef Grande ви изкарва от скучното ежедневие: макарони, лимонови целувки, торта павлова, еклери, кексове ...

благодарение на мощния 1500W мотор и 3-те качествени лети приставки, Masterchef Grande ви помага да надминете себе си и да се справите със сложни нови рецепти, както с най-простите.

Голямата макси купа с обем 6,7 литра ви позволява дори повече: приготвяте до 2.6 кг тесто за кекс или 60 красиви кексчета и2.2 килограма тесто за хляб или 10 вкусни пици наведнъж!

Приготвяйте вкусни домашни ястия с включените приставки: стъклен блендер, мелачка за месо и кухненски робот.

Сега имате възможност да покажете на всички колко държите на тях!

Най-важното
 • Предизвикайте границите на вашата кухненска машина с размер XXL на купата

  Благодарение на макси купата с обем 6,7 литра, разширявате възможностите си и приготвяте до 2.6 кг тесто за кекс и 2.2 килограма тесто за хляб наведнъж!

 • Двойно планетарно движение за оптимален резултат!

  С двойното планетарно движение, главата на машината и приставката се въртят в различни посоки, като ви дават бърз, гладък и хомогенен резултат.

 • Купа с обем 6.7 L

  Разбивайте до 16 белтъка, правете до 60 кексчета или 10 големи дози тесто за пица с голямата 6.7L купа.

 • Луксозно изработен метален корпус

  Здрав, благодарение на отлетия метален корпус, той ще работи вместо вас, дори ако трябва да се меси тесто за хляб! Ще се влюбите във вечно актуалния сребрист цвят и лъскавия огледален ефект на купата.

 • Висококачествен комплект метални приставки за сладкиши

  Месете, бъркайте и разбивайте с приставките за сладкиши: здравата, отлята метална кука за тесто, бъркалката и телта за леки смеси са идеални за ежедневна употреба.

 • 4 изхода

  4 изхода за богат избор от съвместими приставки

 • Правете домашни коктейли и смутита

  Тази 1.4L стъклена кана за блендер е идеална за коктейли, трошене на лед, смутита и други. Остриетата се свалят за по-лесно почистване. 

 • Правете сами пресни кюфтета и бургери у дома!

  Месомелачката включва 3 решетки за различни смеси (фино, средно и едро мелене), както и приставка за наденици. Тавичката и остриетата са от неръждаема стомана. 

 • Радвайте се на прясно нарязани, накълцани и настъргани плодове и зеленчуци. 

  Този кухненски робот има 3 подвижни диска от неръждаема стомана за рязане (тънко и дебело) и настъргване. Включва и острие за кълцане. Тази приставка е идеална за много различни продукти, като плодове, зеленчуци, шоколад, бадеми и ядки.

Функции
Мощност 1500  
Общ капацитет на купата 6.7  L
Тел за разбиване ДA  
Метал    
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Тесто за хляб 2.5  kg
Материал на купата Неръждаема стомана  
Блендер ДA  
Материал на купата на блендера Стъкло  
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Месомелачка    
Цветове МАТОВ МЕТАЛ  
Food processor bowl    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.