СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM
СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM
СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM
СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM
СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM

СТАНДАРТЕН ТИГАН XL INTENSE C3840553 26 CM

Реф. №: C3840553

Изключително устойчив, изключително голям

  • ДЪЛГОТРАЙНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ: осигурява незалепващо покритие до 2 пъти по-дълго от стандартното покритие на Tefal
  • ИЗПИТАНО БЕЗОПАСНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ: безопасно незалепващо покритие, без PFOA, без олово, без кадмий. (По-строг контрол от изисквания от действащите разпоредби за контакт с храни за всяка нова гама. Без олово и кадмий (no Pb no Cd) означава, че в покритията не се добавят нарочно олово (Pb) и кадмий (Cd). Няма миграция над прага на чувствителност).
  • ИНДИКАТОР ЗА ЗАГРЯВАНЕ: THERMO-SIGNAL™ променя цвета, когато е време да започнете да готвите за перфектно запичане
  • ИЗВЪНРЕДНО ГОЛЯМ ТИГАН: за приготвяне на големи порции ястия и безкрайни рецепти
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Tefal XL Intense Стандартен тиган: Вкусно и здравословно

Открийте перфектния тиган: Колекцията съдове за готвене Tefal XL Intense е създадена, за да задоволи всички ваши ежедневни нужди от готвене, като съчетава дълготрайна ефективност с щедри форми за обилни ястия ден след ден. Всичко, което ви е нужно за вкусно и здравословно готвене, е налице: високоустойчиво незалепващо покритие – изключително дълготрайно, екологично, тъй като намалява консумацията на енергия и предлага безпроблемно, пестящо вода почистване – усъвършенствана технология THERMO-SIGNAL™ за безупречни резултати, които премахват несигурността при готвене, и основа Diffusion+ за гарантиране на идеално хомогенни резултати. И всичко това в щедър XL формат, създаден да задоволи с пълна лекота и най-гладните семейства. Този лесен за използване тиган добавя здравословен щрих към ежедневните ви ястия – пиле на грил за перфектната салата „Цезар“, неустоими кесадии, апетитни закуски на скара, които издигат късната закуска на съвсем ново ниво, и много други – за универсално и здравословно домашно готвене с безкомпромисен вкус. Всичко, което ние от Tefal правим, го правим с грижа вече над 60 години. От самото начало ни води постоянното желание да въвеждаме иновации и да създаваме напълно безопасни и високоефективни продукти с грижа за околната среда. Те гарантирано не съдържат PFOA, кадмий и олово и се произвеждат с нашия френски опит.

Открийте другите продукти от гамата  (6)

Характеристики

ЧЗВ