Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053
Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053
Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053
Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053
Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053

Тиган за палачинки XL Intense 25 см C3841053

Реф. №: C3841053

Изключително устойчиво незалепващо покритие

  • ТИТАНОВО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ: висококачественото устойчиво незалепващо покритие
  • ИЗПИТАНО БЕЗОПАСНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ: безопасно незалепващо покритие, без PFOA, без олово, без кадмий. (По-строг контрол при изисквания от действащите разпоредби за контакт с храни за всяка нова серия. Без олово и кадмий (no Pb no Cd) означава, че в покритията не се добавят нарочно олово (Pb) и кадмий (Cd). Няма миграция над прага на чувствителност).
  • ИНДИКАТОР ЗА ЗАГРЯВАНЕ: THERMO-SIGNAL™ променя цвета, когато е време да започнете да готвите за перфектно запичане
  • ИДЕАЛНА ГОЛЯМА ФОРМА: за вкусни златисти палачинки
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Tefal XL Intense Тиган за палачинки: Златисто-кафяви резултати

Открийте перфектния тиган за палачинки: Колекцията съдове за готвене Tefal XL Intense е създадена, за да посрещне всичките ви ежедневни нужди от готвене, като съчетава дълготрайна ефектичност, с голяма площ за обилни ястия ден след ден. Всичко, от което се нуждаете за вкусно и здравословно готвене, е на една ръка разстояние: високоустойчиво незалепващо покритие - изключително издръжливо, екологично, като намалява потреблението на енергия и предлага лесно, спестяващо вода почистване - усъвършенствана технология THERMO-SIGNAL™ за безупречни резултати, които премахват догадките при готвене, и основа Diffusion+ за осигуряване на идеално хомогенни резултати. Всичко това, с голям XL формат, създаден да задоволи и най-гладните семейства с пълна лекота. Насладете се на пухкави и вкусни златисто-кафяви палачинки—или го използвайте като тиган за креп за сладки или солени изкушения с подчертано френски привкус. В Tefal, всичко, което правим, го правим с грижа повече от 60 години. От самото начало ние се ръководим от постоянното желание за иновации и създаване на съвършено безопасни и високоефективни продукти, като уважаваме околната среда. Те са гарантирано без PFOA, кадмий и олово и са произведени с нашия френски опит.

Открийте другите продукти от гамата  (6)

Характеристики

ЧЗВ