POWERMIX SILENCE HT654
POWERMIX SILENCE HT654
POWERMIX SILENCE HT654
POWERMIX SILENCE HT654

POWERMIX SILENCE HT654

Реф. №: HT654E38

Най-безшумният, но най-мощен*

Най-добрият от двата свята! Ръчният миксер Tefal Powermix Silence предлага безкомпромисна ефективност с по-безшумно смесване и в резултат – най-безшумния, но най-мощен ръчен миксер.* Оптимизираният въздушен поток и усъвършенстваната шумозаглушаваща технология се съчетават със здрав 600 W мотор във високоефективен ръчен миксер, който се справя с тотална лекота и с най-строгите изисквания при смесване. Запознайте се с пълния пакет: множество удобни функции, здрави бъркалки и куки за тесто от неръждаема стомана и др.

Показване на още

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Ръчният миксер Tefal Powermix Silence

Няма друго като удоволствието от домашното печене – а сега Tefal го прави по-лесно и приятно от всякога! Ръчният миксер Tefal Powermix Silence е създаден да предлага по-безшумно миксиране с безкомпромисна ефективност, за най-тихия, но и най-мощен ръчен миксер* – с авангардна технология за безшумно миксиране и здрав 600 W двигател. Открийте емоциите при печене, обещаващо несравнимо ниво на тишина благодарение на оптимизирания въздушен поток и усъвършенстваната шумозаглушаваща технология – и мощна ефективност за перфектни резултати при миксиране дори на по-тежки смеси. Лесната за хващане отворена дръжка с меко на допир покритие е съчетана с вариатор на скоростта и турбо функция за максимално леко смесване. Две бъркалки от неръждаема стомана гарантират съвършено смесване, разбъркване и разбиване на леки продукти, а две куки за тесто от неръждаема стомана поемат тежките теста и блатове.

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЧЗВ

*от Tefal