• -39,00 лв

Renewal, Касерола 24см C4263243, Керамично незалепващо покритие, Индукция

Реф. №: C4263243

Доставяни от : Tefal Shop

Тиган с керамично незалепващо покритие за сотиране с екологичен дизайн

 • Безпроблемно плъзгане ден след ден и здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини, улеснено благодарение на керамичното незалепващо покритие от ново поколение
 • Намалено въздействие върху околната среда благодарение на 100% рециклиран алуминиев корпус*, рециклируем продукт** и опаковка от рециклирани влакна; за да научите повече за екодизайна, посетете tefal.com/ecodesign
 • Индикаторът за топлина Thermo-Signal™ променя цвета си, когато тиганът за сотиране достигне идеалната температура за започване на готвене, за безупречно запичане
Открийте всички характеристики

Цена с отстъпка 92,99 лв Първоначална цена 131,99 лв*

* Най-ниска цена на Tefal през последните 30 дни

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Керамичен тиган за сотиране с екологичен дизайн, който променя начина на готвене

По-добро готвене с по-малко въздействие! Renewal съчетава иновация с намален отпечатък върху околната среда за изцяло нов начин на готвене - такъв, който е с екологичен дизайн. Открийте плъзгане без усилие и здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини благодарение на керамичното незалепващо покритие от ново поколение, което е създадено да издържи дълго. Лесен за почистване и съвместим с всички котлони, този тиган за сотиране осигурява перфектни, вкусни резултати благодарение на индикатора за топлина Thermo-Signal™ и се отличава с елегантен дизайн, произведен във Франция.

undefined

Предимства на Renewal, Касерола 24см C4263243, Керамично незалепващо покритие, Индукция

Лесно готвене с незалепващо покритие

Технологията Inoceram Glide е незалепващо керамично покритие от ново поколение, което осигурява дълготрайно и безпроблемно плъзгане ден след ден - за здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини и вкусни резултати.

undefined

Продукт с екологичен дизайн

Екологично проектиран с материали с по-ниско въздействие, Renewal има алуминиев корпус, който е изработен от 100% рециклирани материали*, опакован е с 90% рециклиран картон и е рециклируем продукт**. За да научите повече, посетете tefal.com/ecodesign *Рециклираните материали съставляват минимум 77% от общото количество на продукта **Потенциална възможност за рециклиране, за сортиране в подходящи съоръжения; продуктът може да се рециклира, с изключение на дръжките, за минимум 82% рециклируем общ продукт

undefined

Здравословно и вкусно готвене

Усъвършенстваната технология Thermo-Signal™ се оцветява изцяло в червено, когато тиганът е достигнал идеалната начална температура, което гарантира вкусни ястия с перфектен цвят, текстура и аромат всеки път.

undefined

Бързо и равномерно готвене

Оборудвана с усъвършенствана индукционна технология, основата Thermo-Fusion™ осигурява бързо нагряване и равномерни резултати при готвене. Съвместима с газови, електрически, керамични и индукционни котлони.

undefined

Лесно почистване

Проектирани да посрещнат всичките ви ежедневни нужди за готвене, открийте съдовете за готвене с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън за лесно почистване и удобно готвене.

undefined

Произведено във Франция

Проектиран и произведен във Франция при най-високи стандарти за качество, гарантиращи най-високо ниво на изработка и опит.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от нашия ангажимент за безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития, предназначени за контакт с храни, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Тестовете се осъществяват от външни независими лаборатории с по-строг контрол от този, изискван от действащите разпоредби за контакт с храни.

undefined

Елегантен дизайн

Открийте тиган, съчетаващ модерни линии и френско ноу-хау до последния детайл, като например маркировката с екологичен дизайн върху дръжката.

undefined

Вашият комплект Renewal, Касерола 24см C4263243, Керамично незалепващо покритие, Индукция

Включено:

 • Тиган за сотиране Renew (24 см)
undefined

ЧЗВ

*Рециклираните материали представляват минимум 77% от общия продукт **Потенциална възможност за рециклиране, трябва да се сортира в подходящи съоръжения; продуктът може да се рециклира, с изключение на дръжките, за минимум 82% рециклируем общ продукт