В периода 01.07. - 31.07.2022 г. вземете определени кухненски електроуреди, уреди за гладене, персонални и кухненски везни, както и прибори и съдове за готвене Tefal на промоционални цени.

купи сега

Закуска

Изрази себе си като приготвиш своята любима неделна закуска за цялото семейство. Започни деня с ароматно кафе или чай, изпечи хрупкав хляб за минути и направи перфектните сандвичи за всеки вкус.

купи сега

Уреди за готвене

Храната е удоволствие с уредите за вкусно и здравословно готвене Tefal. Осигурете си повече време, прекарано с близки и приятели около масата, с ароматен домашен хляб, свежи ястия, приготвени с минимално количество мазнина и здравословни предложения, обработени на пара, изпечени прецизно с интелигентен грил или сготвени с лесните за ползване мултикукъри.

купи сега

Храни и напитки

Никога не е било по-лесно да получиш петте дневни дози плодове и зеленчуци. С революционна технология и невероятна мощност на блендерите, сокоизстисквачките, чопърите и пасаторите получаваш перфектни резултати всеки път. Избирайки от многофункционалните кухненски роботи, месомелачки и миксери пък превръщаш всяка своя вкусна идея в реалност без много усилия.

купи сега

Съдове и прибори за готвене

Внеси вдъхновение в кухнята със съдовете и прибори за готвене Tefal! Приготвяй любимите си ястия без усилия с професионалистите при кухненските съдове с незалепващо покритие, които могат да се похвалят с елегантен дизайн, устойчивост и безкомпромисно качество.

купи сега

Грижа за дрехите

Наслади се на максимално ефективно гладене във всекидневието си с бързите и ефективни парни ютии или уреди за гладене с пара. За професионални резултати се довери на мощните парогенератори, осигуряващи изключително бързо и ефикасно гладене само с едно докосване.

купи сега

Персонална грижа

Контролирай теглото си с персонална везна с интелигентни функции и елегантен дизайн, подходящ за всяка баня.