Терин от свинско със сливи

Терин от свинско със сливи

Предястия

  • 6

    Брой хора

  • Евтино

    Разход

  • Много лесно

    Трудност

  • Време за приготвяне

  • Време за приготвяне

Продукти

  • 90 г бекон на ивици
  • 90 г рилети с добро качество
  • 250 г свинско контрафиле, нарязано
  • 75 г сини сливи без костилки, нарязани
  • 30 мл бренди Арманяк
  • 3 бр. скилидка чесън, нарязана
  • 45 г галета
  • Сол
  • Пипер
  • Индийско орехче
  • Стъклени чаши с капаци
  • 200 мл вода

Подготовка

Пригответе съставките.

Смесете всички съставки в купа. Разпределете ги равномерно в стъклените чаши, като ги притискате вътре.

Сложете капачките на стъклените чаши. Поставете ги в съда с 200 мл вода.

Време за приготвяне: 12 мин.

Охладете ги, за да ги сервирате студени, в идеалния случай цяла нощ.