Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Терин с прясна риба тон

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 12ч. 22мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    2мин.
  • Охлаждане
    12ч.

Съставки

2 порции

  • 175 г Червена риба тон, филе на кубчета

  • 1 бр. Лист желатин в студена вода

  • 1 бр. Буркан рибен бульон

  • 1 ч.л. Пълнозърнеста горчица

  • 1 с.л. Естрагон, ситно нарязан

  • 1 бр. Шалот, ситно нарязан

  • 1 с.л. Зехтин

  • Сол, пипер

  • 30 г Майонеза

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /6

Подправете рибата тон със сол и пипер. Излейте олиото в купата.

Стъпка 3 /6

Запържете леко лукчетата шалот. Добавете бульона, изцедения желатин, горчица, сол, пипер и естрагон.

Стъпка 4 /6

Сложете рибата тон в кошничката за готвене на пара и поставете кошничката върху соса в купата.

Стъпка 5 /6

Приготвяне под високо налягане: 2 минути

Стъпка 6 /6

Накъсайте рибата тон. Смесете я в соса. Разпределете в стъклени чаши. Охладете за 12 часа.