TEFAL ИНТЕЛИГЕНТЕН МУЛТИКУКЪР COOK4ME+ CONNECT CY855

ИНТЕЛИГЕНТЕН МУЛТИКУКЪР COOK4ME+ CONNECT CY855 Открийте по-бърз* начин за готвене и разнообразие от идеи
Cook4me + Connect включва 150 предварително програмирани рецепти, към които вече можете да добавите безплатно нови рецепти, благодарение на приложението" "My Cook4me". Това приложение се синхронизира с вашия уред чрез Bluetooth и осигурява достъп до вселената от рецепти на Cook4me: стотици рецепти, разработени от нашите готвачи. Благодарение на своя интуитивен дигитален интерфейс и приложението Cook4me може да ви помогне бързо да приготвите всичките си любими Поетапно ръководство с над 2000 снимки, които илюстрират стотици рецепти. Можете също така да наблюдавате и регулирате готвенето от таблета или смартфона си. Всички рецепти, от които се нуждаете, са в джоба ви. Коментирайте, оценете и споделете любимите си рецепти.

Реф. №: CY855830

Първият свързан с апликация мултикукър за широка гама от рецепти

С интелигентния мултикукър Cook4me разполагате с ваш собствен личен кухненски асистент.

С четири менюта той ви води стъпка по стъпка за бързи, лесни, перфектно приготвени ястия:

 • Съставки: За да приготвите конкретна съставка, просто я изберете на цифровия екран, атиснете бутона и Cook4me го приготвя за вас.
 • Рецепти: С предварително програмирани солени и сладки рецепти Cook4me + ви води стъпка по стъпка, за да приготвите вкусни ястия за до 6 души.
 • Ръчнен режим: Пригответе своя собствена рецепта с различните настройки за готвене. Не е нужно да наблюдавате, уредът остава безопасен и поддържа храната топла след като се сготви, докато дойде време за ядене!
 • Албуми: имате достъп до рецепти, избрани и звалени от апликацията My Cook4me

*сравнено с Cook4me CE7011

Съвместимост: Налична в App Store за iPad 3/iPad mini, Iphone 4S и по нови модели Налична в Google Play за Android 4.3 и по-нови модели

Най-важното
 • Първият свързан мултикукър

  Свържете се и намерете стотици рецепти. Актуализирайте Cook4me с нови рецепти. Следете напредъка на готвене на екрана на вашия смартфон или таблет. Персонализирайте своя Cook4me с любимите си рецепти.

 • Следвайте стъпките

  150 предварително програмирани рецепти, за да приготвяте ястията си бързо и лесно всеки ден. Интуитивният му екран ви помага да сготвите перфектно вашите ястия въз основа на съставки, тегло или брой гости.

 • Мултикукър

  6 режима на готвене: Cook4me + Connect позволява готвене на пара, готвене под налягане, класическо готвене с 3 температурни нива: леко (къкри), средно и високо (запечатване) и претопляне на вече готови ястия безопасно. Поддържа топлина след готвене.

 • Бързо и без необходимост от наблюдение

  Благодарение на режима за готвене под налягане, пригответе ястията си за кратко време. Следвайте инструкциите на екрана, за да направите любимите си рецепти. Няма нужда да наблюдавате, готвенето е автоматично. С възможност за отложен старт, за да сте сигурни, че храната ви е готова навреме.

 • Лесно и практично

  Едноетапно отваряне и заключване на капака. Лесно почистване, подвижен съд за готвене с незалепващо покритие . Купа и кошница за пара , подходящи за почистване в съдомиялна машина.

 • Капацитет

  Вместимост 6 л за от 2 до 6 порции

 • default

  Апликация My Cook4me

  Достъпете до всички рецепти на Cook4me, като изтеглите безплатното приложение „My Cook4me“. Ръководство стъпка по стъпка с над 2000 снимки, за да илюстрира стотици рецепти. Наблюдавайте напредъка на готвене на екрана на вашия смартфон или таблет.

 • 10 сервизна поддръжка на продукта

  Проектиран за лесен ремонт Ниска цена и бърза доставка на резервни части за 6500 ремонтни центъра по целия свят

Функции
Цветове Черен  
Аксесоари Кошница за задушаване на пара  
Тип на щепсела EUR  
Функция поддържане на температурата    
Таймер    
Отложен старт    
Дебелина на купата 1.8  mm
Слоеве на купата 3  
Вътрешно покритие на купата керамично  
Подвижна купа    
Защита срещу свръх налягане    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Вместимост на купата (l) 6L  
Приложение My Cook4me App  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Приложението вече не е съвместимо с Android, версия 4.4.4 или по-ниска поради засилена защита на данните.

Доколкото е възможно, препоръчваме да актуализирате устройството си до по-висока версия на Android или да използвате друго съвместимо устройство.

Актуализациите не само ще ви позволят да се насладите на по-богато изживяване с нови функции и съвместимост с най-новите технологии, но също така ще ви защитят срещу възможни уязвимости в сигурността, които са отстранени в най-новите версии.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.