Агнешки джолан с червено вино
- Общо време 12ч. 26мин.
- 15мин.
Приготвяне - 12ч. 11мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 с.л. Зехтин
2 Агнешки джолани
1 Нарязан лук
3 скилидка Нарязан чесън
2 с.л. Царевично брашно (30 г)
30 cl Червено вино
15 cl Зеленчуков бульон
2 стръкче Мащерка
1 ч.л. Пушен червен пипер
Сол, черен пипер
250 г сварени талятели
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /8
Добавете зехтина в купата.
Стъпка 3 /8
Запържете овкусеното месо от всички страни за 6 минути. Повторете този процес няколко пъти.
Стъпка 4 /8
Добавете лука, чесъна и царевичното брашно, смесено със студена вода.
Стъпка 5 /8
Гответе за 1 минута.
Стъпка 6 /8
Добавете всички съставки, с изключение на талятелите, след което кипнете за 4 минути.
Стъпка 7 /8
Включете програма "Готвене на висока температура".
Стъпка 8 /8
Извадете месото. Добавете горещата паста в соса. Добър апетит!