Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Агнешки джолан с червено вино

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 12ч. 26мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    12ч. 11мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 2 с.л. Зехтин

  • 2 Агнешки джолани

  • 1 Нарязан лук

  • 3 скилидка Нарязан чесън

  • 2 с.л. Царевично брашно (30 г)

  • 30 cl Червено вино

  • 15 cl Зеленчуков бульон

  • 2 стръкче Мащерка

  • 1 ч.л. Пушен червен пипер

  • Сол, черен пипер

  • 250 г сварени талятели

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Подгответе съставките.

  • 2с.л. Зехтин
  • 2 Агнешки джолани
  • 1 Нарязан лук
  • 3скилидка Нарязан чесън
  • 2с.л. Царевично брашно (30 г)
  • 30cl Червено вино
  • 15cl Зеленчуков бульон
  • 2стръкче Мащерка
  • 1ч.л. Пушен червен пипер
  • Сол, черен пипер
  • 250г сварени талятели

Стъпка 2 /8

Добавете зехтина в купата.

  • 2с.л. Зехтин

Стъпка 3 /8

Запържете овкусеното месо от всички страни за 6 минути. Повторете този процес няколко пъти.

  • 2 Агнешки джолани

Стъпка 4 /8

Добавете лука, чесъна и царевичното брашно, смесено със студена вода.

  • 1 Нарязан лук
  • 3скилидка Нарязан чесън
  • 2с.л. Царевично брашно (30 г)

Стъпка 5 /8

Гответе за 1 минута.

Стъпка 6 /8

Добавете всички съставки, с изключение на талятелите, след което кипнете за 4 минути.

  • 30cl Червено вино
  • 15cl Зеленчуков бульон
  • 2стръкче Мащерка
  • 1ч.л. Пушен червен пипер
  • Сол, черен пипер

Стъпка 7 /8

Включете програма "Готвене на висока температура".

Стъпка 8 /8

Извадете месото. Добавете горещата паста в соса. Добър апетит!

  • 250г сварени талятели