Великденско агнешко
- Общо време 46мин.
- 10мин.
Приготвяне - 36мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
10 г Масло
2 бр. Малки агнешки джоланчета
2 бр. Скилидка чесън, нарязана
2 клонки Целина, нарязана на кубчета
2 бр. Морков, нарязан на кубчета
80 г Домати от консерва
200 мл Вода
1 бр. Букет гарни
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
10г Масло 2бр. Малки агнешки джоланчета 2бр. Скилидка чесън, нарязана 2клонки Целина, нарязана на кубчета 2бр. Морков, нарязан на кубчета 80г Домати от консерва 200мл Вода 1бр. Букет гарни Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Разтопете маслото в съда.
10г Масло
Стъпка 3 /6
Запържете джоланчетата от всички страни. Оставете ги настрани. Пригответе чесъна с целината и морковите в продължение на 5 минути.
2бр. Малки агнешки джоланчета 2бр. Скилидка чесън, нарязана 2клонки Целина, нарязана на кубчета 2бр. Морков, нарязан на кубчета
Стъпка 4 /6
Излейте вътре доматите и водата. Добавете букета гарни и разбъркайте сместа. Добавете джоланчетата.
2бр. Малки агнешки джоланчета 80г Домати от консерва 200мл Вода 1бр. Букет гарни
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте.