Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Великденско агнешко

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 46мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    36мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 10 г Масло

  • 2 бр. Малки агнешки джоланчета

  • 2 бр. Скилидка чесън, нарязана

  • 2 клонки Целина, нарязана на кубчета

  • 2 бр. Морков, нарязан на кубчета

  • 80 г Домати от консерва

  • 200 мл Вода

  • 1 бр. Букет гарни

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 10г Масло
  • 2бр. Малки агнешки джоланчета
  • 2бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 2клонки Целина, нарязана на кубчета
  • 2бр. Морков, нарязан на кубчета
  • 80г Домати от консерва
  • 200мл Вода
  • 1бр. Букет гарни
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Разтопете маслото в съда.

  • 10г Масло

Стъпка 3 /6

Запържете джоланчетата от всички страни. Оставете ги настрани. Пригответе чесъна с целината и морковите в продължение на 5 минути.

  • 2бр. Малки агнешки джоланчета
  • 2бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 2клонки Целина, нарязана на кубчета
  • 2бр. Морков, нарязан на кубчета

Стъпка 4 /6

Излейте вътре доматите и водата. Добавете букета гарни и разбъркайте сместа. Добавете джоланчетата.

  • 2бр. Малки агнешки джоланчета
  • 80г Домати от консерва
  • 200мл Вода
  • 1бр. Букет гарни

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Сервирайте.