Гулаш със скат и шафран
- Общо време 30мин.
- 20мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 бр. Крило от скат, разрязано на 2
200 г Нарязани домати
60 г Замразени чушки, нарязани
0.5 бр. Глава лук, нарязан
300 г Картофи, на кубчета
0.33 ч.л. Червен пипер
5 бр. Конци шафран
1 с.л. Растително масло
50 мл Вода
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
1бр. Крило от скат, разрязано на 2 200г Нарязани домати 60г Замразени чушки, нарязани 0.5бр. Глава лук, нарязан 300г Картофи, на кубчета 0.33ч.л. Червен пипер 5бр. Конци шафран 1с.л. Растително масло 50мл Вода Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Налейте зехтина в съда за готвене.
1с.л. Растително масло
Стъпка 3 /6
Запържете червените чушки и лука. Добавете шафрана и червения пипер. Подправете със сол и пипер.
60г Замразени чушки, нарязани 0.5бр. Глава лук, нарязан 0.33ч.л. Червен пипер 5бр. Конци шафран Сол, пипер
Стъпка 4 /6
Добавете нарязаните домати и вода. Разбърквайте. Добавете рибата и картофените кубчета.
1бр. Крило от скат, разрязано на 2 200г Нарязани домати 300г Картофи, на кубчета 50мл Вода
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте!