Гулаш със скат и шафран
Tefal
Рецепта на Tefal

Гулаш със скат и шафран

ratings.0

-/5

  • Общо време 30мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 1 бр. Крило от скат, разрязано на 2

  • 200 г Нарязани домати

  • 60 г Замразени чушки, нарязани

  • 0.5 бр. Глава лук, нарязан

  • 300 г Картофи, на кубчета

  • 0.33 ч.л. Червен пипер

  • 5 бр. Конци шафран

  • 1 с.л. Растително масло

  • 50 мл Вода

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 1бр. Крило от скат, разрязано на 2
  • 200г Нарязани домати
  • 60г Замразени чушки, нарязани
  • 0.5бр. Глава лук, нарязан
  • 300г Картофи, на кубчета
  • 0.33ч.л. Червен пипер
  • 5бр. Конци шафран
  • 1с.л. Растително масло
  • 50мл Вода
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Налейте зехтина в съда за готвене.

  • 1с.л. Растително масло

Стъпка 3 /6

Запържете червените чушки и лука. Добавете шафрана и червения пипер. Подправете със сол и пипер.

  • 60г Замразени чушки, нарязани
  • 0.5бр. Глава лук, нарязан
  • 0.33ч.л. Червен пипер
  • 5бр. Конци шафран
  • Сол, пипер

Стъпка 4 /6

Добавете нарязаните домати и вода. Разбърквайте. Добавете рибата и картофените кубчета.

  • 1бр. Крило от скат, разрязано на 2
  • 200г Нарязани домати
  • 300г Картофи, на кубчета
  • 50мл Вода

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Сервирайте!