Задушен заек с бира
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 Заешки бутчета, разрязани
3 Лукчета шалот
50 cl Тъмна бира
100 г Ивици бекон
1 с.л. Зехтин
40 г Бисквити Speculoos, начупени
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
2 Заешки бутчета, разрязани 3 Лукчета шалот 50cl Тъмна бира 100г Ивици бекон 1с.л. Зехтин 40г Бисквити Speculoos, начупени Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тенджерата.
1с.л. Зехтин
Стъпка 3 /6
Запечете заешкото, лукчетата шалот и ивиците бекон за 2 минути.
2 Заешки бутчета, разрязани 3 Лукчета шалот 100г Ивици бекон
Стъпка 4 /6
Добавете останалите съставки.
50cl Тъмна бира 40г Бисквити Speculoos, начупени Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Сервирайте!