Зеленчуково рагу
- Общо време 24мин.
- 20мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
200 г Варен зрял бял боб
2 бр. Морков, на кубчета
20 бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2
4 бр. Зелев лист, ситно нарязан
2 бр. Ряпа, на кубчета
120 г Твърдо сирене, на кубчета
600 мл Пилешки бульон
4 с.л. Крутони
2 с.л. Масло
Сол
Пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
200г Варен зрял бял боб 2бр. Морков, на кубчета 20бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2 4бр. Зелев лист, ситно нарязан 2бр. Ряпа, на кубчета 120г Твърдо сирене, на кубчета 600мл Пилешки бульон 4с.л. Крутони 2с.л. Масло Сол Пипер
Стъпка 2 /5
Разтопете маслото. Добавете и запечете крутоните. Извадете ги.
4с.л. Крутони 2с.л. Масло
Стъпка 3 /5
Сложете зеленчуците и бульона в съда. Подправете със сол и пипер.
200г Варен зрял бял боб 2бр. Морков, на кубчета 20бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2 4бр. Зелев лист, ситно нарязан 2бр. Ряпа, на кубчета 600мл Пилешки бульон Сол Пипер
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане: 4 минути
Стъпка 5 /5
Добавете сиренето, нарязано на кубчета. Разпределете между касеролите. Добавете крутоните.
120г Твърдо сирене, на кубчета 4с.л. Крутони