Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Зеленчуково рагу

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 24мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    4мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 200 г Варен зрял бял боб

  • 2 бр. Морков, на кубчета

  • 20 бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2

  • 4 бр. Зелев лист, ситно нарязан

  • 2 бр. Ряпа, на кубчета

  • 120 г Твърдо сирене, на кубчета

  • 600 мл Пилешки бульон

  • 4 с.л. Крутони

  • 2 с.л. Масло

  • Сол

  • Пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 200г Варен зрял бял боб
  • 2бр. Морков, на кубчета
  • 20бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2
  • 4бр. Зелев лист, ситно нарязан
  • 2бр. Ряпа, на кубчета
  • 120г Твърдо сирене, на кубчета
  • 600мл Пилешки бульон
  • 4с.л. Крутони
  • 2с.л. Масло
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 2 /5

Разтопете маслото. Добавете и запечете крутоните. Извадете ги.

  • 4с.л. Крутони
  • 2с.л. Масло

Стъпка 3 /5

Сложете зеленчуците и бульона в съда. Подправете със сол и пипер.

  • 200г Варен зрял бял боб
  • 2бр. Морков, на кубчета
  • 20бр. Брюкселско зеле, нарязано на 2
  • 4бр. Зелев лист, ситно нарязан
  • 2бр. Ряпа, на кубчета
  • 600мл Пилешки бульон
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане: 4 минути

Стъпка 5 /5

Добавете сиренето, нарязано на кубчета. Разпределете между касеролите. Добавете крутоните.

  • 120г Твърдо сирене, на кубчета
  • 4с.л. Крутони