Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Картофи с херинга

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 28мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    8мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 800 г Твърдомесести картофи, обелени и нарязани на парчета

  • 150 г Херинга или пушена сьомга, нарязана на парчета

  • 0.25 Глава червен лук, обелена, разрязана на четири и нарязана на тънки резени

  • 2 с.л. Пресен салатен лук, измит и ситно нарязан (или магданоз)

  • 2 с.л. Слънчогледово олио

  • 2 ч.л. Горчица

  • 2 ч.л. Крем фреш (или прясно сирене)

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Пригответе съставките.

  • 800г Твърдомесести картофи, обелени и нарязани на парчета
  • 150г Херинга или пушена сьомга, нарязана на парчета
  • 0.25 Глава червен лук, обелена, разрязана на четири и нарязана на тънки резени
  • 2с.л. Пресен салатен лук, измит и ситно нарязан (или магданоз)
  • 2с.л. Слънчогледово олио
  • 2ч.л. Горчица
  • 2ч.л. Крем фреш (или прясно сирене)
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /4

Смесете олиото, горчица, крем фреш, сол и пипер. Оставете сместа настрани. Сварете картофите на пара с 200 мл вода.

  • 800г Твърдомесести картофи, обелени и нарязани на парчета
  • 2с.л. Слънчогледово олио
  • 2ч.л. Горчица
  • 2ч.л. Крем фреш (или прясно сирене)
  • Сол, пипер

Стъпка 3 /4

Приготвяне под налягане.

Стъпка 4 /4

Смесете всички съставки. Поддържайте ги охладени до сервирането.

  • 800г Твърдомесести картофи, обелени и нарязани на парчета
  • 150г Херинга или пушена сьомга, нарязана на парчета
  • 0.25 Глава червен лук, обелена, разрязана на четири и нарязана на тънки резени
  • 2с.л. Пресен салатен лук, измит и ситно нарязан (или магданоз)
  • 2с.л. Слънчогледово олио
  • 2ч.л. Горчица
  • 2ч.л. Крем фреш (или прясно сирене)
  • Сол, пипер