Киноа с пикантни зеленчуци
- Общо време 18мин.
- 10мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
200 г Киноа
2 бр. Скилидка чесън, нарязана
1 бр. Стрък фенел, нарязан
2 бр. Морков, на кубчета
200 г Варен нахут от консерва
200 г Домати от консерва
2 щипки Сладък червен пипер
1 ч.л. Къри на прах
500 мл Зеленчуков бульон
2 с.л. Зехтин
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
200г Киноа 2бр. Скилидка чесън, нарязана 1бр. Стрък фенел, нарязан 2бр. Морков, на кубчета 200г Варен нахут от консерва 200г Домати от консерва 2щипки Сладък червен пипер 1ч.л. Къри на прах 500мл Зеленчуков бульон 2с.л. Зехтин
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тенджерата.
2с.л. Зехтин
Стъпка 3 /6
Запържете чесъна с дивия копър и подправките.
2бр. Скилидка чесън, нарязана 1бр. Стрък фенел, нарязан 2щипки Сладък червен пипер 1ч.л. Къри на прах
Стъпка 4 /6
Добавете морковите, киноата, нахута и нарязаните домати. Излейте вътре бульона и разбъркайте.
200г Киноа 2бр. Морков, на кубчета 200г Варен нахут от консерва 200г Домати от консерва 500мл Зеленчуков бульон
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Разбъркайте всичко заедно и сервирайте.