Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Киноа с пикантни зеленчуци

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 18мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    8мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 200 г Киноа

  • 2 бр. Скилидка чесън, нарязана

  • 1 бр. Стрък фенел, нарязан

  • 2 бр. Морков, на кубчета

  • 200 г Варен нахут от консерва

  • 200 г Домати от консерва

  • 2 щипки Сладък червен пипер

  • 1 ч.л. Къри на прах

  • 500 мл Зеленчуков бульон

  • 2 с.л. Зехтин

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 200г Киноа
  • 2бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 1бр. Стрък фенел, нарязан
  • 2бр. Морков, на кубчета
  • 200г Варен нахут от консерва
  • 200г Домати от консерва
  • 2 Сладък червен пипер
  • 1ч.л. Къри на прах
  • 500мл Зеленчуков бульон
  • 2с.л. Зехтин

Стъпка 2 /6

Излейте олиото в тенджерата.

  • 2с.л. Зехтин

Стъпка 3 /6

Запържете чесъна с дивия копър и подправките.

  • 2бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 1бр. Стрък фенел, нарязан
  • 2 Сладък червен пипер
  • 1ч.л. Къри на прах

Стъпка 4 /6

Добавете морковите, киноата, нахута и нарязаните домати. Излейте вътре бульона и разбъркайте.

  • 200г Киноа
  • 2бр. Морков, на кубчета
  • 200г Варен нахут от консерва
  • 200г Домати от консерва
  • 500мл Зеленчуков бульон

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Разбъркайте всичко заедно и сервирайте.