Ньоки с бели аспержи
- Общо време 23мин.
- 20мин.
Приготвяне - 3мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
810 г Ньоки
18 бр. Връхчета от бели аспержи
1.5 бр. Глава лук „Севен“
9 бр. Резен прошуто
450 мл Зеленчуков бульон
2 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
810г Ньоки 18бр. Връхчета от бели аспержи 1.5бр. Глава лук „Севен“ 9бр. Резен прошуто 450мл Зеленчуков бульон 2с.л. Зехтин Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Нарежете аспержите на четири парченца. Излейте олиото в съда.
18бр. Връхчета от бели аспержи 2с.л. Зехтин
Стъпка 3 /6
Сгответе лука, докато стане прозрачен. Добавете останалите съставки без шунката.
810г Ньоки 18бр. Връхчета от бели аспержи 1.5бр. Глава лук „Севен“ 450мл Зеленчуков бульон
Стъпка 4 /6
Подправете със сол и пипер. Разбъркайте.
Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Разпределете в чиниите и украсете с шунка.
9бр. Резен прошуто