Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Пандишпан Виктория

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 1ч. 15мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    1ч.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

8 порции

  • 10 г Разтопено масло

  • 225 г Леко осолено меко масло

  • 225 г Пудра захар

  • 4 Яйца

  • 225 г Обикновено бяло брашно

  • 1 саше Бакпулвер (11 г)

  • 2 щипки Сол

  • 1 с.л. Пълномаслено мляко

  • 6 с.л. Малиново сладко

  • 1 с.л. Захар за глазура

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Намажете с масло форма за торта с диаметър 20 см и височина 6 см и я поставете в хладилника.

  • 10г Разтопено масло

Стъпка 2 /8

В купата на кухненски робот, снабден с приставка за разбиване, или с помощта на електрически миксер смесете мекото полусолено масло и захарта до кремообразна смес. Добавете яйцата едно по едно, като разбърквате добре.

  • 225г Леко осолено меко масло
  • 225г Пудра захар
  • 4 Яйца

Стъпка 3 /8

Добавете брашното, бакпулвера, солта и млякото и разбъркайте малко, само докато брашното се смеси с останалите съставки.

  • 225г Обикновено бяло брашно
  • 1саше Бакпулвер (11 г)
  • 2 Сол
  • 1с.л. Пълномаслено мляко

Стъпка 4 /8

Изсипете тестото в намазаната с масло форма и загладете повърхността. Поставете формата върху решетката за печене. Поставете решетката за печене в средната позиция на фурната.

Стъпка 5 /8

Включете уреда. Изберете настройката Bake (Печене близо до нагревателния елемент) на 170°C и задайте време за печене 1 час. Натиснете СТАРТ.

Стъпка 6 /8

Краищата на тортата трябва да се отделят леко от стените на формата. За да проверите степента на изпичане, забийте острие на нож в центъра на тортата. То трябва да излезе сухо. Оставете да се охлади за 10 минути, след което извадете от формата и поставете върху решетка.

Стъпка 7 /8

Когато тортата е напълно изстинала, разрежете я наполовина, за да се получат 2 диска. Намажете едната половина със сладко от малини, а с другата направете сандвич.

  • 6с.л. Малиново сладко

Стъпка 8 /8

Поръсете повърхността с пудра захар и украсете с червените плодове.

  • 1с.л. Захар за глазура