Панирана треска с киноа
- Общо време 26мин.
- 15мин.
Приготвяне - 11мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
400 г Киноа
1 Зеленчуков бульон
3 Лукчета шалот
2 Морков
500 мл Вода
1 с.л. Олио
4 Треска
4 с.л. Галета
2 с.л. Настъргано сирене
1 с.л. Магданоз
2 с.л. Олио
Сол
Пипер
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта изисква Extra Crisp. Пригответе съставките.
400г Киноа 500мл Вода 1с.л. Олио 4 Треска 4с.л. Галета 2с.л. Настъргано сирене 1с.л. Магданоз 2с.л. Олио Сол Пипер
Стъпка 2 /5
Сложете водата, киноата, морковите и шалота в съда за готвене. Подправете със сол и пипер.
400г Киноа 500мл Вода Сол Пипер
Стъпка 3 /5
Готвене под налягане
Стъпка 4 /5
Добавете олиото и разбъркайте заедно. Поставете треската върху киноата. Поръсете с галета, сирене и магданоз. Сложете малко олио върху рибата.
1с.л. Олио 4 Треска 4с.л. Галета 2с.л. Настъргано сирене 1с.л. Магданоз 2с.л. Олио
Стъпка 5 /5
Поставете капака Extra Crisp и го настройте на ръчен режим (Manual) за 9 минути на 200 °C.
Extra Crisp