Пикантен рамен с джинджър и кейл
Tefal
Рецепта на Tefal

Пикантен рамен с джинджър и кейл

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 4 резен Пресен джинджифил

  • 500 мл Зеленчуков бульон

  • 1 бр. Пак чой, голяма опаковка (или 2 малки)

  • 2 бр. Листа кейл

  • 3 с.л. Сусамово масло

  • 1 бр. Скилидка чесън прясно нарязан

  • Едромлян лют червен пипер (по желание)

  • 1 с.л. Бяла мисо паста

  • 300 г Варен рамен

  • Листа от кориандър

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Загрейте сусамовото масло във вашия тиган Tefal.

Стъпка 2 /5

Добавете ситно нарязания чесън и лютия червен пипер. Гответе 2 минути на умерен огън. Добавете нарязания пак чой и кейла. Гответе 2 минути.

Стъпка 3 /5

Добавете зеленчуковия бульон и сложете на силен огън, след това добавете резените джинджифил. Оставете да поеме на слаб огън за 5 минути.

Стъпка 4 /5

Сложете мисо пастата, разбъркайте добре и добавете рамена. Сервирайте рамена с бульона и накълцания кориандър.

Стъпка 5 /5

Бон апети!