Пикантен рамен с джинджър и кейл
- Общо време 25мин.
- 10мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
4 резен Пресен джинджифил
500 мл Зеленчуков бульон
1 бр. Пак чой, голяма опаковка (или 2 малки)
2 бр. Листа кейл
3 с.л. Сусамово масло
1 бр. Скилидка чесън прясно нарязан
Едромлян лют червен пипер (по желание)
1 с.л. Бяла мисо паста
300 г Варен рамен
Листа от кориандър
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Загрейте сусамовото масло във вашия тиган Tefal.
Стъпка 2 /5
Добавете ситно нарязания чесън и лютия червен пипер. Гответе 2 минути на умерен огън. Добавете нарязания пак чой и кейла. Гответе 2 минути.
Стъпка 3 /5
Добавете зеленчуковия бульон и сложете на силен огън, след това добавете резените джинджифил. Оставете да поеме на слаб огън за 5 минути.
Стъпка 4 /5
Сложете мисо пастата, разбъркайте добре и добавете рамена. Сервирайте рамена с бульона и накълцания кориандър.
Стъпка 5 /5
Бон апети!