Сотирано свинско месо с леща
- Общо време 40мин.
- 10мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
200 г Свинско месо соте, нарязано на кубчета
100 г Суха леща
2 ч.л. Телешки бульон Maggi
50 г Ивици бекон
100 г Маринован лук
300 мл Вода
1 с.л. Олио
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тенджерата.
Стъпка 3 /6
Запържете свинското месо, лукчетата шалот и ивиците бекон за 5 минути.
Стъпка 4 /6
Добавете останалите съставки.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане: 40 мин.
Стъпка 6 /6
Оставете на режим на запичане (Browning) за 3 минути, за да се сгъсти сосът. Наслаждавайте се!