Сотирано свинско месо с леща
Tefal
Рецепта на Tefal

Сотирано свинско месо с леща

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 40мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    30мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 200 г Свинско месо соте, нарязано на кубчета

  • 100 г Суха леща

  • 2 ч.л. Телешки бульон Maggi

  • 50 г Ивици бекон

  • 100 г Маринован лук

  • 300 мл Вода

  • 1 с.л. Олио

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /6

Излейте олиото в тенджерата.

Стъпка 3 /6

Запържете свинското месо, лукчетата шалот и ивиците бекон за 5 минути.

Стъпка 4 /6

Добавете останалите съставки.

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане: 40 мин.

Стъпка 6 /6

Оставете на режим на запичане (Browning) за 3 минути, за да се сгъсти сосът. Наслаждавайте се!