Телешко с кореноплодни
- Общо време 37мин.
- 25мин.
Приготвяне - 12мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
350 г Телешко с разрез за пълнене
140 г Жълта ряпа, на парчета от 2 см
140 г Земна ябълка, на парчета от 2 см
140 г Пащърнак, на пръчици от 2 см
100 мл Телешки бульон
50 г Печурки, тънко нарязани
20 г Яйце
1 ч.л. Коняк
30 г Пилешки дробчета
Кухненски канап
Олио
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Измийте и нарежете на тънки ивици гъбите.
Стъпка 3 /7
Капнете малко олио в съда. Добавете лукчетата шалот и гъбите. Сложете подправки.
Стъпка 4 /7
След 5 мин добавете дробчетата. Запечете за 5 мин. Свалете от огъня и блендирайте с коняк и яйца. Напълнете телешкото и го завържете. Запечатайте.
Стъпка 5 /7
Добавете телешкия бульон и останалите зеленчуци.
Стъпка 6 /7
Време за приготвяне: 12 мин.
Стъпка 7 /7
Развържете и сервирайте.