Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Унгарски гулаш

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 45мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 2 с.л. Зехтин

  • 750 г Говежди бут, на кубчета

  • 2 с.л. Червен пипер

  • 2 ч.л. Кимион на прах

  • 1.5 ч.л. Семена от ким

  • 1 бр. Червена чушка, нарязана

  • 2 бр. Глава лук, нарязан

  • 325 мл Телешки бульон

  • Сол, черен пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 2с.л. Зехтин
  • 750г Говежди бут, на кубчета
  • 2с.л. Червен пипер
  • 2ч.л. Кимион на прах
  • 1.5ч.л. Семена от ким
  • 1бр. Червена чушка, нарязана
  • 2бр. Глава лук, нарязан
  • 325мл Телешки бульон
  • Сол, черен пипер

Стъпка 2 /5

Налейте олио в купата и запържете телешкото за 10 минути. Добавете останалите съставки с изключение на бульона. Запържете за 3 минути.

  • 2с.л. Зехтин
  • 750г Говежди бут, на кубчета
  • 2с.л. Червен пипер
  • 2ч.л. Кимион на прах
  • 1.5ч.л. Семена от ким
  • 1бр. Червена чушка, нарязана
  • 2бр. Глава лук, нарязан
  • Сол, черен пипер

Стъпка 3 /5

Добавете бульон и разбъркайте добре, за да смесите всички съставки.

  • 325мл Телешки бульон

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Подправете със сол и пипер на вкус. Сервирайте и се наслаждавайте!

  • Сол, черен пипер