Унгарски гулаш
- Общо време 45мин.
- 10мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
2 с.л. Зехтин
750 г Говежди бут, на кубчета
2 с.л. Червен пипер
2 ч.л. Кимион на прах
1.5 ч.л. Семена от ким
1 бр. Червена чушка, нарязана
2 бр. Глава лук, нарязан
325 мл Телешки бульон
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
2с.л. Зехтин 750г Говежди бут, на кубчета 2с.л. Червен пипер 2ч.л. Кимион на прах 1.5ч.л. Семена от ким 1бр. Червена чушка, нарязана 2бр. Глава лук, нарязан 325мл Телешки бульон Сол, черен пипер
Стъпка 2 /5
Налейте олио в купата и запържете телешкото за 10 минути. Добавете останалите съставки с изключение на бульона. Запържете за 3 минути.
2с.л. Зехтин 750г Говежди бут, на кубчета 2с.л. Червен пипер 2ч.л. Кимион на прах 1.5ч.л. Семена от ким 1бр. Червена чушка, нарязана 2бр. Глава лук, нарязан Сол, черен пипер
Стъпка 3 /5
Добавете бульон и разбъркайте добре, за да смесите всички съставки.
325мл Телешки бульон
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Подправете със сол и пипер на вкус. Сервирайте и се наслаждавайте!
Сол, черен пипер