Унгарски гулаш
- Общо време 45мин.
- 10мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
2 с.л. Зехтин
750 г Говежди бут, на кубчета
2 с.л. Червен пипер
2 ч.л. Кимион на прах
1.5 ч.л. Семена от ким
1 бр. Червена чушка, нарязана
2 бр. Глава лук, нарязан
325 мл Телешки бульон
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Налейте олио в купата и запържете телешкото за 10 минути. Добавете останалите съставки с изключение на бульона. Запържете за 3 минути.
Стъпка 3 /5
Добавете бульон и разбъркайте добре, за да смесите всички съставки.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Подправете със сол и пипер на вкус. Сервирайте и се наслаждавайте!