Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Хрупкава полента с горгонзола и орехи

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 26мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    16мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 50 г Полента

  • 5 cl Сметана

  • 25 cl Вода

  • 0.5 ч.л. Сол

  • 60 г Сирене горгонзола

  • 15 г Орехи

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 50г Полента
  • 5cl Сметана
  • 25cl Вода
  • 0.5ч.л. Сол
  • 60г Сирене горгонзола
  • 15г Орехи

Стъпка 2 /6

Изсипете полентата, сметаната, водата и солта в купата.

  • 50г Полента
  • 5cl Сметана
  • 25cl Вода
  • 0.5ч.л. Сол

Стъпка 3 /6

Запържете за 6 минути. Разбърквайте с шпатула по време на готвенето.

Стъпка 4 /6

Разбъркайте за още 1 минута след готвенето.

Стъпка 5 /6

Поръсете горгонзолата и орехите върху полентата. Гответе в Ръчен режим в уреда за готвене с горещ въздух.

  • 60г Сирене горгонзола
  • 15г Орехи

Стъпка 6 /6

Сервирайте веднага.