Хрупкава полента с горгонзола и орехи
- Общо време 26мин.
- 10мин.
Приготвяне - 16мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
50 г Полента
5 cl Сметана
25 cl Вода
0.5 ч.л. Сол
60 г Сирене горгонзола
15 г Орехи
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Изсипете полентата, сметаната, водата и солта в купата.
Стъпка 3 /6
Запържете за 6 минути. Разбърквайте с шпатула по време на готвенето.
Стъпка 4 /6
Разбъркайте за още 1 минута след готвенето.
Стъпка 5 /6
Поръсете горгонзолата и орехите върху полентата. Гответе в Ръчен режим в уреда за готвене с горещ въздух.
Стъпка 6 /6
Сервирайте веднага.