Мини канелени рулца
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (6)
Съставки
4 порции
1 ч.л. Мляна канела
50 г Размекнато безсолно масло
3 с.л. Кафява пудра захар
1 Руло бутер тесто
Растителна мазнина
Аксесоари
Extra Crisp 2в1 решетка за цяло ястие
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Тази рецепта изисква капак за готвене с горещ въздух Extra Crisp. Подгответе съставките.
Стъпка 2 /4
Смесете канелата, кафявата захар и маслото в малка купа. Изсипете сместа върху тестото. Завийте на руло. Нарежете го на шайби.
Стъпка 3 /4
Намажете добре с мазнина решетката и я поставете в горна позиция. Сложете рулцата отгоре, като внимавате да не се застъпват.
Стъпка 4 /4
Изключете Cookeo. Поставете капака за готвене с горещ въздух Extra Crisp и изберете ръчен режим на 200°C за 15 минути.





