Пържени нудли с пиле и зеленчуци
- Общо време 40мин.
- 20мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 Пресен лук
1 Морков
80 г Броколи (1 малко парче)
10 Снежен грах
2 сантиметър Джинджифил
10 стръкче Кориандър
150 г Оризови нудли
1 филе Пиле
1 щипка Сушена люта чушка
2 с.л. Сладък соев сос
Аксесоари
касерола Уок тиган
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Нарежете на дребно пресния лук и моркова. Нарежете броколите на розички и снежния грах на половинки. Нарежете джинджифила и кориандъра.
Стъпка 2 /7
Пригответе оризовите нудли за около 10 минути в тиган с вряща подсолена вода. Отцедете и оставете настрана.
Стъпка 3 /7
Нарежете пилешкото филе на лентички.
Стъпка 4 /7
Загрейте уок тигана и изчакайте, докато термичното обозначение се оцвети напълно в червено. Запържете пилето със сушената люта чушка. Гответе в продължение на 2 минути, докато пилето побелее.
Стъпка 5 /7
Добавете нарязания джинджифил и зеленчуци, след което сотирайте за няколко минути.
Стъпка 6 /7
Добавете сладкия соев сос, пресния лук и кориандъра. Разбъркайте и сотирайте всички съставки за още 2 минути.
Стъпка 7 /7
Разпределете в купи и сервирайте.