Тиган Tefal Ingenio Unlimited 26 cm L7630532

Реф. №: L7630532

Доставяни от : Tefal Shop

Ingenio, за по-лесно готвене!

Търсите начин да улесните готвенето си? Подвижна дръжка, с която с лекота да премествате съдовете от котлона към фурната , до масата, а след това и до хладилника*. Не вярвате?!  Проверете сами!  Дизайн, позволяващ поставяне на съдовете един в друг за компактно съхранение и спестяване на място в кухнята? Имате го- Ingenio: улеснете готвенето си и се насладете на вкусна домашно приготвена храна. 

Екстремното готвене изисква тигани, които могат да издържат на екстремни условия. С изцяло новото Titanium Anti -Scratch покритие, характеризиращо се с изключителни незалепващи свойства и устойчивост на надраскване, дори при работа с метални прибори, съдовете Tefal Unlimited отвежда готвенето на изцяло ново ниво.

 

Показване на още

78,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Предимства на Тиган Tefal Ingenio Unlimited 26 cm L7630532

Мултифункционални съдове за готвене

Безпроблемно готвене всеки път! Всичко, от което се нуждаете, за да улесните ежедневното си готвене: вълшебна подвижна дръжка, готов за  употреба, както във фурна, така и в хладилника* тиган и спестяващ място дизайн с възможност за подреждане на съдовете един в друг.

undefined

Здрава подвижна дръжка

Подвижна дръжка за усилена употреба без притеснение: система за сигурност с 3 точки, която може да се справи с натоварване до 10 kg, подкрепена от нашата 10-годишна гаранция за дългосрочна ефективност.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от ангажимента ни за безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития, които влизат в контакт с хранителни продукти, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Изпитванията се извършват от външи независими лаборатории с по-строг контрол в сравнение с текущите разпоредби за съдове, които влизат в контакт с хранителни продукти.

undefined

Незалепващо покритиеTitanium anti-scratch

С вложени ултратвърди кристали, осигуряващи максимална устойчивост и стабилна производителност във времето, нашето незалепващо покритие Titanium Anti-Scratch издържа до 6 пъти по-дълго от стандартните покрития Titanium на Tefal.

undefined

Технология Thermo-Signal™

Усъвършенстваният топлинен индикатор Thermo-Signal™ става равномерно червен, когато съдът достигне идеалната температура за старт на готвенето, осигурявайки вкусни ястия с перфектен цвят, всус и текстура всеки път.

undefined

Лесно почистване

Създадени да отговарят на всички ваши ежедневни нужди в готвенето, тези съдове за готвене
с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън осигуряват лесно
почистване и удобно готвене.

undefined

Съвместимост

Напълно съвместими с всички котлони за повече гъвкавост: газови, електрически, керамични и индукционни.

undefined

Подобрена индукционна технология 

Съчетавайки голяма индукционна решетка с дебела основа, технология Thermo-Fusion™+ гарантира бързо загряане и равномерно разпределение на топлината по повърхността на съда за равномерно готвене ден след ден.

undefined

Произведено във Франция

Проектирани и произведени във Франция по най-високите стандарти за качество, гарантиращи най-високо майсторство и експертиза.

undefined

Охлаждане

С грижа за околната среда: Дайте време на вашите съдове за готвене да се охладят на стайна температура, преди да ги поставите в хладилника, за да намалите енергията, необходима за поддържане на ниски температури вътре в хладилника.

undefined

Tefal, № 1 в света за съдове за готвене*

Tefal работи усилено, за да гарантира перфектни резултати при готвене всеки път, когато влезете в кухнята и това е само още една причина да изберете Tefal!
*Източник: Euromonitor International Limited, издание Home and Garden 2019, продажби по търговска марка в стойност по цени на дребно, данни за 2018 г.

undefined

Характеристики

Аксесоар/и

ЧЗВ

*Не съхранявайте киселинни хранителни продукти

**Според вътрешни изпитвания. ***Тази гаранция от Tefal не засяга законовите права, които потребителят може да има, или правата, които не могат да се изключват или ограничават, нито правата срещу търговеца на дребно, от който потребителят е закупил продукта. ****По-строг контрол в сравнение с изискваните съгласно текущите разпоредби за изделия в контакт с хранителни продукти. Без PFOA в съответствие с приложимите разпоредби. Без олово, без кадмий (без Pb, без Cd) означава, че в покритията няма преднамерено добавен Pb и Cd и тези елементи не се откриват от изпитвания, проведени от външни лаборатории.

(1) Продава се отделно