ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR
ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR

ХЛЕБОПЕКАРНА PAIN PLAISIR

Реф. №: PF220838

Доставете си удоволствие и вкусни моменти!

  • ВКУСНО И ПОЛЕЗНО: С хлебопекарната Pain Plaisir няма нужда да избирате между вкусното и полезното!
  • УНИВЕРСАЛНА: Със 17 автоматични програми приготвяйте вкусен хляб, сладкиши, тесто за пица, конфитюри, овесени ядки и зърнени храни и радвайте приятелите и семейството си!
  • БЕЗГЛУТЕНОВА ХЛЕБОПЕКАРНА: 3 безглутенови програми за хора с непоносимост към глутена
  • ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ: Просто добавете съставките в тавата за хляб, изберете програмата и хлебопекарната ще свърши останалото – от месенето до изпичането!
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Здравословно и вкусно у дома!

Pain & Plaisir е решението за приготвяне на вкусен, здравословен пресен хляб у дома. Можете да бъдете креативни, като използвате някоя от 17те програми, посветени на перфектния хляб, бриош и други. Идеален за хора с непоносимост към глутен или хора със специални здравословни нужди, Pain & Plaisir ви дава удобството да имате прясно изпечен хляб, съобразен с вашите вкусове и необходимости! Това е лесно: 3-те безглутенови програми ви позволяват да печете здравословни питки, сладкиши и сладък хляб, докато широка гама безглутенови брашна и смеси могат да се използват за повече разнообразие. В широката гама от опции  ще намерите тестени изделия, каши, зърнени храни и програми за конфитюр. Открийте ги в специалната книга с рецепти! Функцията за отложен старт ви позволява да се събуждате с пресен хляб всеки ден! Изберете от три различни степени на изпичане на кората : светъл, среден или тъмен и три различни грамажа. С Pain & Plaisir няма нужда да правите избор между вкус и благополучие!

undefined

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЧЗВ