Брой хора
Разход
Трудност
Време за приготвяне
Време за приготвяне
Отделете горната плешка от долната част на бутчето. Направете дълбоки прорези върху горната част.
Загрейте олиото в тенджерата под налягане. Запечете добре плешките и бутчето от всички страни.
Махнете плешките.
На тяхно място сложете зеленчуците, 200 мл вода и накълцаните домати и разбъркайте добре.
Добавете останалите продукти. Подправете със сол, пипер и пиперка Espelette. Върнете обратно плешките. Разбъркайте. Затворете съда под налягане.
Оставете така 10 минути, докато клапата започне да свири.
За по-бърза и вероятно по-лесна рецепта разменете 4-те плешки с 8 бутчета. В такъв случай намалете времето за готвене на 7 минути.
Максимална защита за изключително богатство от вкусове
Толкова лесна за отваряне с една ръка
Гарантирана сигурност, гарантиран вкус
Първата 2 в 1 тенджера под налягане Tefal
Без компромис с безопасността на достъпна цена
Лесно отваряне с една ръка
Лесно отваряне с една ръка
Вижте гаранционните условия
Намерете най-близкия сервиз
Запознайте се с инструкциите за употреба на уреди Tefal.
Намерете отговори на Вашите въпроси.
Нашите консултанти са на Ваше разположение.