Пикантни яйца
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
6 Яйце
6 резен Бекон (по избор)
5 с.л. Майонеза
1 с.л. Горчица
1 с.л. Сибирски лук
0.5 с.л. сос Табаско
Сол
Червен пипер
Аксесоари
Съдове Ingenio
Приготвяне
Стъпка 1 /6
В касерола със студена вода гответе яйцата в продължение на 10 минути, след като заврят. Обелете ги и ги оставете настрана.
Стъпка 2 /6
Загрейте тиган на силен огън. Изчакайте, докато термичното обозначение се оцвети напълно в червено, преди да запечете съставките. Поставете лентичките бекон и гответе, докато добият карамелен цвят. оставете настрана на абсорбираща хартия.
Стъпка 3 /6
Разрежете яйцата наполовина и извадете жълтъците.
Стъпка 4 /6
В купа добавете жълтъците, майонезата, горчицата, сибирския лук и сос Табаско. Разбъркайте до получаване на стегната смес. Овкусете със сол.
Стъпка 5 /6
Напълнете половинките белтък със сместа с помощта на чаена лъжичка или торбичка за шприцоване с набразден накрайник.
Стъпка 6 /6
Поръсете с червен пипер, парченца бекон и сибирски лук.



