Риба треска су вид с удон нудъли
- Общо време 45мин.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
90 cl Вода
9 с.л. Соев сос
6 с.л. Сусамово олио
3 Мисо
4 Чесън
23 г Джинджифил
1.5 клечка, стрък Лимонена трева
0.75 био лайм (кора)
Смлян пипер
6 филе Атлантическа треска (100 г всяко)
600 г сварени удон нудъли
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /6
В отделна купа смесете всички съставки за бульона, с изключение на рибата и нудлите.
Стъпка 3 /6
Поставете рибата и бульона в плик за готвене су вид. Поставете плика за готвене су вид под наклон. Уверете се, че пликовете са добре запечатани. Разпределете ги равномерно в кошницата за готвене на пара.
Стъпка 4 /6
Излейте 50 мл вода в купата. Сложете плика в кошницата за готвене на пара.
Стъпка 5 /6
Включете програма „Готвене су вид ECO“.
Стъпка 6 /6
Извадете плика и го отворете. Извадете лимонената трева и джинджифила. Сервирайте с бульона и нудлите.