Свинско филе су вид с гремолата
- Общо време 50мин.
- 15мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
2 Чесън
0.5 връзка Магданоз с плоски листа
1 Био лимон (кора)
0.5 Био портокал (кора)
4 резена Свинско филе (по 150 г всяко)
4 стръкче Розмарин
4 стръкче Мащерка
60 г Масло
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /6
В отделна купа смесете всички съставки, без свинското, розмарина, мащерката и маслото.
Стъпка 3 /6
Овкусете и оставете в хладилника. Поставете по две филета въвъв всеки плик за готвене су виде готвене и разпределете равномерно розмарина, мащерката и маслото в пликовете. Сложете сместа в плик за готвене су виде. Уверете се, че пликовете са добре запечатани.
Стъпка 4 /6
Изсипете 3 литра вода в купата. Поставете пликовете във водата.
Стъпка 5 /6
Включете програма „Готвене су вид“.
Стъпка 6 /6
Извадете пликовете и ги отворете. Извадете филетата и ги овкусете. Сервирайте с гремолата и печена тиква с мед и мащерка.