Агнешка супа с яйца
- Общо време 45мин.
- 20мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
250 г Агнешка плешка на късчета
1 бр. Яйцe, разбитo
0.25 бр. Глава лук, ситно нарязан
0.5 ч.л. Бахар
150 г Домати, на кубчета
50 г Зелени чушки на кубчета
2 бр. Скилидки чесън, нарязани
25 г Дългозърнест ориз, изплакнат
350 мл Вода
1 с.л. Растително масло
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в съда за готвене.
Стъпка 3 /6
Добавете чушките, лука и чесъна. Запържете ги.
Стъпка 4 /6
Добавете останалите съставки без яйцата. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 5 /6
Време за приготвяне: 25 минути
Стъпка 6 /6
Добавете яйцата и разбъркайте. Сервирайте.