Зеленчуков уок с яйца
- Общо време 14мин.
- 10мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
6 бр. Яйца
12 бр. Зелени аспержи, нарязани на парчета
300 г Зрял грах
150 г Соеви кълнове
150 г Спанак
3 с.л. Соев сос
100 мл Вода
3 с.л. Сусамово олио
15 бр. Филизи нарязан кориандър
Сол
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Разбийте яйцата на омлет. Излейте олиото в купата.
Стъпка 3 /6
Сгответе яйцата, оставете ги настрани. Запържете всички зеленчуци без соевите кълнове.
Стъпка 4 /6
Добавете соевия сос и вода. Разбъркайте.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Добавете яйцата и соевите кълнове. Сервирайте с кориандър.