Рибай стекове су вид с чимичури сос
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 с.л. Нарязан пресен магданоз
1 с.л. Прясно нарязан риган
2 с.л. Нарязан див лук
2 скилидка Обелени и нарязани скилидки чесън
0.5 Нарязана червена чушка чили
1 с.л. Винен оцет
3 с.л. Лимонов сок
6 cl Зехтин
2 г Рибай стекове
2 стръкче Мащерка
2 ч.л. Омекотено масло
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /7
За да приготвите чимичури соса: в отделна купа смесете всички съставки, с изключение на рибая, мащерката и маслото.
Стъпка 3 /7
Поставете по един рибай стек стек във всеки плик за готвене су вид заедно с мащерката и 1 ч.л. масло. Уверете се, че пликовете са добре запечатани.
Стъпка 4 /7
Налейте 3 литра вода в купата. Поставете пликовете във водата.
Стъпка 5 /7
Включете програма „Готвене су вид“.
Стъпка 6 /7
Извадете пликовете и ги отворете. Запечете рибай стековете в масло за 1 минута от всяка страна и коригирайте времето за готвене според вашите предпочитания.
Стъпка 7 /7
Сервирайте стековете с картофи, поръсени с червен пипер, гриловани зеленчуци и чимичури сос.