Тортиля с говеждо
- Общо време 11мин.
- 10мин.
Приготвяне - 1мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
700 г Телешка кайма
100 г Варен червен боб
100 г Лук, тънко нарязан
150 г Зелени чушки, нарязани на ивици
2 ч.л. Доматено пюре
150 г Настърган чедър
2 ч.л. Текс-мекс подправки
Растително масло
4 бр. Питки тортиля
4 бр. Листа маруля
Сол
Черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /8
Накълцайте лука.
Стъпка 3 /8
Нарежете чушката на ивици.
Стъпка 4 /8
Излейте олиото в съда.
Стъпка 5 /8
Добавете лука и чушките. Запържете ги за кратко до омекване.
Стъпка 6 /8
Добавете доматеното пюре, фасула, месото, подправките и солта. Смесете старателно.
Стъпка 7 /8
Време за приготвяне: 1 минута
Стъпка 8 /8
Добавете сиренето. Смесете. Гарнирайте тортилите със салата.