Фондан Джандуя
- Общо време 55мин.
- 20мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
140 г Шоколад джандуя, разтопен
100 г Масло, разтопено с шоколада
2 бр. Яйце, с отделен жълтък и белтък
60 г Захар
20 г Брашно
10 г Какао на прах
Форма, застлана с хартия за печене
Хартия за печене за дъното на тигана
250 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Разбийте жълтъците и захарта. Добавете брашно и какао. Добавете разтопената джандуя с маслото. Добавете белтъците, разбити на сняг.
Стъпка 3 /5
Изсипете сместа във формата за печене. Поставете я в съда, застлан с хартия и с добавена 250 мл вода в него.
Стъпка 4 /5
Време за приготвяне: 35 мин.
Стъпка 5 /5
Извадете от формата. Консумирайте на стайна температура.