Веган бургер с гриловани печурки
- Общо време 23мин.
- 10мин.
Приготвяне - 13мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (12)
Easy Fry Silence, уред за готвене с горещ въздух, 5 л, безшумна технология, система Easy Clean & Store, неръждаема стомана XXL Dual Easy Fry, Двоен уред за готвене с горещ въздух XXL, синхронизирано готвене, вместимост от 11 L Easy Fry & Grill Precision+, Уред за Готвене с Горещ Въздух EY505D, Инокс Уред за Готвене с Горещ Въздух и Пара Easy Fry & Steam Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 Малки печурки
4 с.л. Песто
4 Веган питки за бургер
2 авокадо
1 Домат
1 червен лук
4 резен Веган сирене
Няколко листа маруля
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Измийте гъбите. Подправете ги със сол и черен пипер. Подредете ги в тавата в уреда, като внимавате да не се застъпват. Започнете да готвите.
Стъпка 2 /4
Когато станат готови, ги залейте с половината песто.
Стъпка 3 /4
Сервирайте гъбите веднага в питки за бургер с авокадо, няколко резена домат, червен лук, веган сирене, листа от маруля и останалото песто.
Стъпка 4 /4
Сервирайте с пържени сладки картофи.