Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACCESS STEAM FORCE

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACCESS STEAM FORCE Най-мощният уред за гладене с пара за всички тъкани*
Ръчният уред за пара Tefal Access Steam Force е решение 2 в 1 за всички облекла и домашен текстил. Този лесен за използване уред предлага надеждно гладене, като същевременно дезинфекцира и почиства прах – всичко това в удобен ръчен формат. Открийте цялостното решение: интензивната сила на парата ви помага да изглеждате възможно най-добре възможно най-бързо, докато новата четка с микрофибър премахва праха и дезинфекцира едновременно – идеално за използване навсякъде в дома ви: за палта, матраци, дивани и много други!

Реф. №: DT8270E1

Ръчен уред за пара Tefal Access Steam Force

Ръчният уред за пара Tefal Access Steam Force е създаден да отговори на всички ваши нужди при обработване на домашния текстил, с несравнимата лекота и удобство на ръчния формат.

С мощност от 2000 W, 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и 90 g/мин парен удар, този многофункционален уред за пара глади, дезинфекцира и почиства прах, с пълна гама от разширени функции.

Благодарение на светкавичното стартиране за 25 секунди и технологията с нагрята плоча можете да гладите дрехите си и да ги обличате веднага.

Четката с микрофибър е звезда в почистването, като предлага всичко необходимо за освежаване и почистване на праха от палта, матраци, дивани и много други.

Естествената сила на парата дезинфекцира за по-здравословна домашна среда без необходимост от препарат или химикали.

Безопасен и ефективен за всички тъкани, този уред осигурява лесна употреба в удобен ръчен формат.

*от Tefal

Най-важното
 • Мощна пара

  2000 W мощност, д 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и нов, ексклузивен парен удар от 90 g/мин – всичко това в удобен ръчен уред с компактен размер.

 • Принадлежност за прах от микрофибър

  Приставката от микрофибър премахва праха от всички облекла и домашен текстил и дезинфекцира в една лесна стъпка!

 • Готов на мига

  Вашият уред за пара е готов винаги, когато ви е необходим. Светкавично бързо загряване за 25 сек е достатъчно, за да започнете, за експресна обработка с пара и перфектни финални щрихи.

 • Дезинфекциращата сила на парата

  Интензивната мощност на парата унищожава до 99,99% от бактериите, вирусите и микробите* за по-безопасна грижа за облеклата и по-здравословна домашна среда. *Външни изпитвания, проведени в независими лаборатории, с прилагане на уреда върху памучна тъкан и бавна обработка с пара напред-назад 3 пъти

 • Напълно естествена пара

  Всичко необходимо за премахване на гънки, дезинфекция и почистване само с естествената сила на парата и абсолютно без препарати или химикали.

 • Дрехите са готови веднага

  Новата технология с нагреваема гладеща повърхност позволява висококачествена обработка с пара, която прави дрехите приятно сухи и готови за носене веднага след гладенето с пара.

 • Безопасен за всички тъкани

  Интелигентната технология за регулиране на температурата ви позволява да премахвате гънки и да дезинфекцирате дори най-деликатните/трудни за почистване тъкани и материали, независимо дали са подходящи за гладене, или не, без риск от лъщене или изгаряне

 • Лесна употреба

  Подвижен резервоар за вода с вместимост 190 ml осигурява изключителна автономия от 10 минути, допълнена от захранващ кабел с дължина 2,6 m, функция за автоматично изключване и две настройки за пара с помощта на интуитивни контроли.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Мощност 2000  W
Употреба Vertical  
Променлива пара до 30  g/min
Ударна пара до 90  g/min
Време за загряване 25  s
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Дължина на захранващия кабел 2.6  m
Автономност 10  min
Индикатор за готовност на парата    
Възможност за управление на парата    
Цветове Черен  
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела черен  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.