Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL ELEMENT

ELEMENT Нещо малко за правилно начало на деня ви!

С новият двоен тостер Tefal Element се наслаждавате на препечените филийки както никога досега. Интегрираната решетка ще ви позволи да затопляте своите закуски и други тестени изделия. Неговите 4 функции със светлинен индикатор правят този тостер лесен за употреба и идеален за всякакъв хляб. Накрая, ще бъдете съблазнени от стоманения финиш.

Реф. №: TT430830

Тостер Tefal Element: чудесен нов начин за препичане на филийки!

С тостера Tefal Elements препичате идеално всеки вид хляб с апетитен резултат.

Благодарение на двете гнезда и специални настройки, препичането никога не е било толкова лесно.

Неговите 4 настройки със светлинни индикатори са идеални за всички случаи: “затопляне” за притопляне на вече препечен хляб; “размразяване” за препичане директно от фризера; “геврек” за препичане на гевреци, и “отказ” за спиране на цикъла по всяко време.

7 регулируеми степени на препичане ви гарантират резултат, какъвто харесвате, с интегрирана решетка за затопляне на тестени изделия.

Като завършек са практическите функции, включително подвижна тавичка за трохи за лесно почистване, регулируема ширина на отделенията за тънки или дебели филийки, и възможност за високо повдигане, за отстраняване на най-малките филийки хляб. Тостер от неръждаема стомана, подходящ за всеки кухненски плот.

Най-важното
 • Хрупкаво препечено

  За меки, затоплени закуски

 • Интегрирана решетка

  Интегрираната решетка ще ви позволи да затопляте своите закуски и други тестени изделия.

 • 4 функции със светлинен индикатор

  4 функции със светлинен индикатор Отказ, това спира препичането незабавно Размразяване, това ви позволява да препичате замразен хляб, 30 секунден цикъл за претопляне на препечен хляб, Геврек, идеалното време за препичане на геврека ви.

 • Вградена поставка за кифли

  Тостерът ви разполага с поставка за кифли за затопляне на рула, сладкиши и багети.

 • 7 нива на препичане

  7 нива на препичане за желаното качество

 • Възможност за високо повдигане

  Възможност за високо повдигане, за изваждане на най-малките филийки хляб.

 • 4 функции със светлинен индикатор

  4 функции със светлинен индикатор:

  Отмяна, която спира цикъла на препичане на момента
  Размразяване, която позволява препичане на замразен хляб
  Претопляне, 30-секунден цикъл за претопляне на хляб
  Геврек, идеално време за препичане на гевреци

 • Отделения с регулируема ширина.

  Възможност за високо повдигане, за изваждане на най-малките филийки хляб.

 • Възможност за високо повдигане

  Възможност за високо повдигане за изваждане на дори най-малките филийки

 • Отвори с променлива ширина

  Отвори с променлива ширина: идеални за дебели и тънки филии хляб

 • 7 степени на препичане

  7 степени на препичане според предпочитанията

 • Луксозен дизайн

  Съвременния завършек от неръждаема стомана се вписва идеално във всяка кухня.

Функции
Повдигане    
Мощност 850  
Стоп    
Размразяване    
Геврек    
Нива на препичане 7  
Автоматично разполагане на филийките по средата за равномерно изпичане    
Подвижна тавичка за трохи    
Подгряване на кроасани    
Отделение за съхранение на кабела    
Цветове Неръждаема стомана  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Бутонът за размразяване Ви позволява да размразявате хляба си и автоматично оставя допълнително време за готвене, за да се изпече филията.
Функцията за претопляне на тостера автоматично намалява времето за печене до около 30 секунди, така че изстиналите филии да могат да бъдат затоплени, без да прегорят.
Не, нашите тостери не са пригодени за торбички.
Тя дава възможност леко да повдигнете шината с хляба, което Ви позволява да извадите по-малки продукти, като питки и гевречета, без да си изгаряте пръстите!
На работна повърхност с достатъчно място около него, далеч от запалими неща (завеси, кошчета, електрически контакт и т.н.) и никога без надзор.
Почти всички видове хляб, продаван в магазините. Трябва да знаете, че сухият хляб се препича по-бързо от пресния хляб. Замразеният хляб се препича по-бавно. С регулиращия се термостат можете да нагласяте степента на препичане по вкуса си. Ако парче хляб заседне в уреда, изключете го от контакта и го оставете да изстине. След това можете да извадите филията без риск от изгаряне.
Разликата в съдържанието на влага в различните хлябове води до различно време за препичане. Леко изсъхнал хляб трябва да се препича на най-долно положение. Съвсем пресен или пълнозърнест хляб трябва да се препича на малко по-високо положение. Хляб с неравна повърхност на филийките, като например английски кифлички, трябва да се препича на по-висока позиция.
Да, за хляб с ядки.
Не, за хляб със сушени плодове, тъй като препичането му ще придаде лош вкус на хляба и може да изгори плодовете, което да доведе до повреда в материала.
Не препоръчваме претопляне или печене на продукти, покрити или поръсени със захар.
Да. С автоматичното централно поставяне на всички наши тостери и с по-дълбоките и по-широки отвори на новите ни модели, кифли, рула, тънки или дебели филии могат лесно да се пекат, без да залепват към нагревателите.
Не. Никога не използвайте тостера си за печене, скара или размразяване на замразени храни, различни от хляб.
Възможно е само в уреди, създадени специално за малки кифли. Внимавайте, тъй като тостерът може да побере само две или най-много три кифли, за да се избегне натрупване на топлина.
Не, уредът може да се използва само с по една функция.
Сухият хляб се изпича по-бързо от пресния хляб. Замразеният хляб се изпича дори по-бавно.
С функцията за избор на нива на изпичане можете да регулирате печенето според вкуса си.
Преди да го почиствате, да му правите профилактика или да го приберете, изключете го и го оставете да изстине. За почистване на външната страна на тостера и на кабела използвайте мека кърпа или леко влажна гъба и миещ препарат, след това го подсушете целия. За да почистите тавичката за събиране на трохи я свалете от тостера и я избършете с влажна кърпа. Не я поставяйте в съдомиялна машина. За да се запази тостерът, никога не използвайте силни миещи препарати, метални прибори или абразивни домакински гъби. И никога не пипайте реотана.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Лостът остава долу само когато тостерът Ви е включен към електрическата мрежа. Ако все още има проблем, изключете тостера и го обърнете над мивка, като внимателно го разклатите, за да премахнете всякакви големи трохи, които може да блокират механизма. Ако все още има проблем, занесете тостера си в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Една филия хляб в тостер с два отвора се препича неравномерно.
Стандартен хляб на квадратни филийки. Запомнете, че престоялият хляб се препича по-бързо от пресния хляб. За замразен хляб е нужно повече време, в зависимост от модела. Вашият тостер е оборудван с бутон за печене на замразен хляб.
Няма нужда да изхвърляте филийки, които вече са препечени, използвайте функцията за претопляне на тостера си (в зависимост от модела).
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Изключете уреда и го оставете да изстине. Изключете уреда от контакта, преди да се опитате да извадите хляба. След това можете да извадите филията без риск от докосване на горещ реотан. Помнете никога да не оставяте тостера без надзор, докато работи.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.