TEFAL Планча BOOSTER CB642800

Планча BOOSTER CB642800 Перфектно запечатване на месото, докри когато готвите деликатни яситя
Tefal Plancha Booster осигурява ненадминати резултати при гриловане благодарение на зоната с повишена мощност до 2200 W, която може да се активира за перфектно запечатване на месо. Този планча грил ви позволява да печете дори големи парчета месо, като същевременно приготвяте и по-деликатни съставки, като зеленчуци, в областта с по-ниска температура. Наслаждавайте се на широка повърхност за готвене за 6 до 8 гости и устойчивото незалепващо покритие Resist+ за лесна употреба и почистване.

Реф. №: CB642800

Plancha Booster: гриловане от следващо ниво

Открийте планча грил, с който приготвянето на грил специалитетите вече е на съвзем друго ниво: електрическият грил Tefal Plancha Booster.

Това е идеалният планча грил за почитателите на месото, тъй като той е снабден със зона с повишена мощност, която може да се активира до 2200 W за идеално запечатване на големи парчета месо!

Наслаждавайте се месо изпечено точно както бихте го поръчали в любимия ресторант, но у дома.

Можете да печете месото на половината от планча грила в зоната с подсилена мощност като в същото време приготвяте деликатни ястия на по-ниска температура в другата половина, или да използвате целия планча грил само за деликатни храни.

От дебели парчета месо и риба до яйца, зеленчуци и дори плодове, този високоефективен електрически грил за употреба на закрито със сигурност ще създаде трайни спомени с приятелите и семейството.

Неговата незалепваща повърхност Resist+ е идеална за здравословно готвене и вкусно месо без добавена мазнина и лесно почистване, докато регулируемият термостат на грила с пет позиции за готвене се адаптира към всяка съставка.

С уголемена повърхност за готвене, която позволява да нахраните 6 до 8 гладни гости, и разнообразни усъвършенствани функции, получавате подобрено гриловане с помощта на Plancha Booster.

Най-важното
 • Зона Power Boost за идеално запечатване на месо

  Съвършено представяне с едно натискане на бутон: зоната Power Boost ви гарантира безупречно изпичане на месото, без това да възпрепятства едновременното приготвяне на деликатни съставки в другата част от плочата.

 • Устойчиво незалепващо покритие Resist+ с технология Thermo-Spot®

  Удобството на незалепващото покритие Resist+: почистване с лекота и добра издръжливост, с Thermo-Spot® за лесно готвене.

 • Голяма повърхност за готвене

  Обширната повърхност за готвене е идеална за вкусни ястия за 6 до 8 души и осигурява решение както за ежедневна употреба, така и за запомнящи се моменти с роднини и приятели.

 • Равномерно разпределение на топлината

  Създадена както за любители на готвенето, така и за начинаещи, старателно проектираната повърхност за готвене осигурява хомогенно разпределение на топлината за идеално равномерни резултати.

 • Регулируем термостат

  Регулируемият термостат с няколко позиции предлага 5 програми за готвене, адаптирани за всички видове ястия, от дебели парчета месо и риба до яйца, зеленчуци и дори плодове.

 • Лесно почистване

  Почиствайте плочата с незалепващо покритие с лекота. Планча грилът е подходящ за извмиване в съдомиялна машина (с изключение на електрическите компоненти на грила) за изключително удобство.

Рецепти
Функции
Usage Indoor  
Мощност 2200  W
Регулируем термостат    
Нагревателни плочи Планча  
Незалепващи плочи    
Цветове Черен  
Допълнително включени аксесоари No  
Размери на пространството за готвене 50x26 cm  cm
Повърхност за печене 1300cm²  
подвижни нагревателни елементи    
Подвижна тава за отцеждане на сокове    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Функция „On/Off“ (Включване / Изключване)    
Дължина на захранващия кабел 1.2  m
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.