Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL Планча BOOSTER CB642800

Планча BOOSTER CB642800 Перфектно запечатване на месото, докри когато готвите деликатни яситя
Tefal Plancha Booster осигурява ненадминати резултати при гриловане благодарение на зоната с повишена мощност до 2200 W, която може да се активира за перфектно запечатване на месо. Този планча грил ви позволява да печете дори големи парчета месо, като същевременно приготвяте и по-деликатни съставки, като зеленчуци, в областта с по-ниска температура. Наслаждавайте се на широка повърхност за готвене за 6 до 8 гости и устойчивото незалепващо покритие Resist+ за лесна употреба и почистване.

Реф. №: CB642800

Plancha Booster: гриловане от следващо ниво

Открийте планча грил, с който приготвянето на грил специалитетите вече е на съвзем друго ниво: електрическият грил Tefal Plancha Booster.

Това е идеалният планча грил за почитателите на месото, тъй като той е снабден със зона с повишена мощност, която може да се активира до 2200 W за идеално запечатване на големи парчета месо!

Наслаждавайте се месо изпечено точно както бихте го поръчали в любимия ресторант, но у дома.

Можете да печете месото на половината от планча грила в зоната с подсилена мощност като в същото време приготвяте деликатни ястия на по-ниска температура в другата половина, или да използвате целия планча грил само за деликатни храни.

От дебели парчета месо и риба до яйца, зеленчуци и дори плодове, този високоефективен електрически грил за употреба на закрито със сигурност ще създаде трайни спомени с приятелите и семейството.

Неговата незалепваща повърхност Resist+ е идеална за здравословно готвене и вкусно месо без добавена мазнина и лесно почистване, докато регулируемият термостат на грила с пет позиции за готвене се адаптира към всяка съставка.

С уголемена повърхност за готвене, която позволява да нахраните 6 до 8 гладни гости, и разнообразни усъвършенствани функции, получавате подобрено гриловане с помощта на Plancha Booster.

Най-важното
 • Зона Power Boost за идеално запечатване на месо

  Съвършено представяне с едно натискане на бутон: зоната Power Boost ви гарантира безупречно изпичане на месото, без това да възпрепятства едновременното приготвяне на деликатни съставки в другата част от плочата.

 • Устойчиво незалепващо покритие Resist+ с технология Thermo-Spot®

  Удобството на незалепващото покритие Resist+: почистване с лекота и добра издръжливост, с Thermo-Spot® за лесно готвене.

 • Голяма повърхност за готвене

  Обширната повърхност за готвене е идеална за вкусни ястия за 6 до 8 души и осигурява решение както за ежедневна употреба, така и за запомнящи се моменти с роднини и приятели.

 • Равномерно разпределение на топлината

  Създадена както за любители на готвенето, така и за начинаещи, старателно проектираната повърхност за готвене осигурява хомогенно разпределение на топлината за идеално равномерни резултати.

 • Регулируем термостат

  Регулируемият термостат с няколко позиции предлага 5 програми за готвене, адаптирани за всички видове ястия, от дебели парчета месо и риба до яйца, зеленчуци и дори плодове.

 • Лесно почистване

  Почиствайте плочата с незалепващо покритие с лекота. Планча грилът е подходящ за извмиване в съдомиялна машина (с изключение на електрическите компоненти на грила) за изключително удобство.

Рецепти
Функции
Usage Indoor  
Мощност 2200  W
Регулируем термостат    
Цветове Черен  
Нагревателни плочи Планча  
Индикатор Thermo-Spot®    
Незалепващи плочи    
Coating type Незалепващо покритие  
Размери на пространството за готвене 50x26 cm  cm
Повърхност за печене 1300cm²  
подвижни нагревателни елементи    
Подвижна тава за отцеждане на сокове    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Функция „On/Off“ (Включване / Изключване)    
Дължина на захранващия кабел 1.2  m
Други мин. и макс. температура в градуса Целзий: 280°C  
Цвят на щепсела Черен  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.