Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Парментие със сьомга

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 30мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 500 г Филе от сьомга без кожа

  • 1 кг Картофи, на кубчета

  • 4 бр. Шалот, ситно нарязан

  • 2 с.л. Копър, нарязан

  • 80 г Масло

  • 150 мл Вода

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Пригответе съставките.

  • 500г Филе от сьомга без кожа
  • 1кг Картофи, на кубчета
  • 4бр. Шалот, ситно нарязан
  • 2с.л. Копър, нарязан
  • 80г Масло
  • 150мл Вода
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /4

Сложете в съда всичко без рибата. Сьомгата поставете в кошничката за пара, а нея в съда. Подправете със сол и пипер.

  • 1кг Картофи, на кубчета
  • 4бр. Шалот, ситно нарязан
  • 2с.л. Копър, нарязан
  • 80г Масло
  • 150мл Вода
  • Сол, пипер

Стъпка 3 /4

Приготвяне под налягане: 10 минути

Стъпка 4 /4

Размесете съдържанието на съда. Нарежете и аранжирайте сьомгата върху него.

  • 500г Филе от сьомга без кожа