Крем супа с гъби и лен
- Общо време 29мин.
- 20мин.
Приготвяне - 9мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
600 г Печурки, нарязани на 4
3 бр. Малък картоф, нарязан
3 бр. Глава шалот, нарязан
3 с.л. Слънчогледово олио
3 ч.л. Ленено семе
3 ч.л. Мляно ленено семе
900 мл Зеленчуков бульон
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
600г Печурки, нарязани на 4 3бр. Малък картоф, нарязан 3бр. Глава шалот, нарязан 3с.л. Слънчогледово олио 3ч.л. Ленено семе 3ч.л. Мляно ленено семе 900мл Зеленчуков бульон
Стъпка 2 /6
Налейте олиото в купата.
3бр. Глава шалот, нарязан 3с.л. Слънчогледово олио
Стъпка 3 /6
Запържете лука шалот.
600г Печурки, нарязани на 4 3бр. Малък картоф, нарязан 3ч.л. Мляно ленено семе 900мл Зеленчуков бульон
Стъпка 4 /6
Добавете останалите зеленчуци, бульона и мляното ленено семе.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
3ч.л. Ленено семе
Стъпка 6 /6
Разбъркайте внимателно и разпределете в купи или чинии. Декорирайте с ленено семе.